Slank En Fit De Zomer In

Deel met vrienden

Slank En Fit De Zomer In

De zomer staat weer voor de deur. Een heerlijk vooruitzicht met mooi weer en meer mogelijkheden voor uitjes, vakanties en genieten van strand of terras met familie en vrienden.

Wil jij je dan ook lekker in je vel voelen? Lees dan zeker deze tips. We gaan je hierbij helpen.

Slank en fit de zomer in

Super dat je slank en fit de zomer in wilt. Maar wat moet daarvoor precies gebeuren? Wil je graag afvallen? Zo ja, hoeveel? Of is je doel om meer energie te krijgen en weer lekker in je vel te zitten? Deze vijf tips gaan jou zeker helpen om slank en fit de zomer in te gaan.

 

1. Winterkilo's kwijt


In de koudere maanden van het jaar eten we vaak wat meer. Kerst en oud en nieuw zijn achter de rug en we komen minder buiten.  De gezelligheid is meestal binnen en dan komt er al snel wat meer lekkers op tafel. Deze kilo's kun je de rest van het jaar meeslepen. Als het mooi weer wordt en we gaan weer meer naar buiten, wil je toch graag van die extra kilootjes af. Met het Shakeplus programma ben je zo weer helemaal klaar voor de zomer!

Bestel hier jouw Shakeplus producten

2. 2 Liter water per dag drinken


Je hebt deze waarschijnlijk al vaker gehoord, maar water drinken is echt heel belangrijk voor je lichaam. Door dagelijks 2 liter water te drinken kan je lichaam de voedingstoffen naar de juiste plek vervoeren en de afvalstoffen goed afvoeren. Je kunt je vast voorstellen dat je lichaam minder effectief werkt als je te weinig water drinkt. Om meer te lezen over het belang van water en welke kwaaltjes je krijgt bij een tekort aan water lees je hier.


3. Ga naar buiten


Je lichaam maakt vitamine D aan zodra je in de zon bent. Voor de meeste mensen met een lichte huid is het voldoende om elke dag 15 tot 30 minuten met handen en gezicht onbeschermd in de zon te zijn. Kinderen moeten altijd beschermd de zon in. Vitamine D speelt een belangrijke rol in veel lichamelijke processen waaronder de werking en het herstel van spieren. Nu het steeds mooier weer wordt kun je dus lekker buiten sporten, wandelen of fietsen, win-win! 

4. Beweeg meer


Naast gezond eten, voldoende slaap en rust speelt beweging ook een belangrijke factor in het behalen van jouw gezondheidsdoel. Door te sporten val je niet alleen af, verbrand je vet en stimuleer je de stofwisseling. Ook worden je spieren zichtbaarder waardoor je lichaam een mooie vorm aanneemt. Vind je het lastig om te starten met bewegen? Begin dan bijvoorbeeld 3 keer in de week met een 20 minuten work-out. Hier vind je 7 korte 10 minuten work-outs die je gemakkelijk vanuit huis kunt doen. 

5. Stel een duidelijk en haalbaar doel


Zonder doel kun je geen plan hebben. Jij wilt deze zomer slank en fit op het strand lopen en daar moet je wat voor doen. Door het stellen van doelen maken we duidelijk voor onszelf wat we willen bereiken en op welke manier we dit gaan doen. Zorg er wel voor dat je een haalbaar doel opstelt, wat past bij jouw situatie. Je kunt dat doen door een SMART-doel op te stellen. Hoe je dit doet lees je hier

Hulp nodig?


Heb jij behoefte aan extra motivatie, tips en een stok achter de deur? Maak dan gebruik van advies van onze diëtisten. Samen sta je sterker. Wij helpen je bij het opstellen van een SMART-doel, denken met je mee over je voeding en staan altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden of je te motiveren als het even niet mee zit.


Bestel hier jouw Shakeplus producten


Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om succesvol aan de slag te gaan met Shakeplus.

    Winkelwagen

    ×

    Subtotaal

    Afrekenen