Het Shakeplus verhaal

Het Shakeplus verhaal

Het Shakeplus verhaal

 

Hoi, wij zijn Bart en Robert Jan, oprichters van Shakeplus.

Al bijna 20 jaar koesteren wij een passie voor gezond leven. We werkten toen allebei in de supplementenbranche en raakten bevriend. Zelf gebruikten we ook veel shakes en supplementen maar we zagen een probleem.

Het probleem

De meeste shakes bij de drogist of supermarkt zijn goedkoop maar zitten vol toegevoegde suikers en kunstmatige toevoegingen. En als er dan een merk is met goede ingrediënten, dan is het peperduur en smaakt het naar vloeibaar beton.

De oplossing

Afvallen doe je voor je gezondheid. Daarom hebben we een echt lekkere shake ontwikkeld zonder bergen toegevoegde suiker en zonder kunstmatige rommel. De natuurlijke ingrediënten zorgen voor een pure, natuurlijke smaak. Topkwaliteit tegen een eerlijke prijs. De gratis persoonlijke begeleiding, de support groep en de klantenservice zorgen dat succes is verzekerd. Gratis thuis bezorgd en dankzij de 30 dagen geld-terug-garantie kan je Shakeplus zonder risico proberen.

Slank, fit en vol zelfvertrouwen

Sinds de oprichting in 2014 hebben we ruim 40.000 klanten mogen helpen. Het geeft een geweldig gevoel om alle verhalen en ervaringen te lezen. Afvallen en weer echt lekker in je vel zitten brengt zoveel meer plezier in je leven. Het doet ons erg goed dat we daar mensen mee kunnen helpen, dat is waar we het voor doen.

We wensen je enorm veel succes!

Start vandaag, bestel Shakeplus

Winkelwagen

×

Subtotaal

Afrekenen