Shakeplus in huis! En dan?

Deel met vrienden

Shakeplus in huis! En dan?

Hoe maak je een shake?

Mix 26g poeder met 250ml halfvolle melk in een shakebeker of blender. Yoghurt, kwark, karnemelk, sojamelk of lactosevrije melk kan ook. Gebruik de Shakeplus Bamboe Maatschep, 2 afgestreken maatscheppen is (ongeveer) 26g.

 

Programma

Wil je met Shakeplus afvallen op gezonde, natuurlijke wijze? Volg dan dit programma:

Shake » Eiwitreep » Shake » Eiwitreep » Avondmaaltijd

Je vervangt 2 maaltijden per dag door de Shakeplus Maaltijdshake. Tussendoor geniet je 2 keer van een Shakeplus Eiwitreep (of andere gezonde snack). Tot slot eet je 1 normale maaltijd. Zo beperk je de calorieën en ga je vet verbranden. Niet ingewikkeld en makkelijk vol te houden.

Voorbeelddag

  • 08:30 — Maaltijdshake
  • 10:30 — Eiwitreep (of ander gezond tussendoortje)
  • 12:30 — Maaltijdshake
  • 15:00 — Eiwitreep (of ander gezond tussendoortje)
  • 18:00 — Normale avondmaaltijd

Deze gebruiksaanwijzing vind je ook op het etiket van de pot.

 

E-book Afvallen

Wil je maximaal resultaat zonder jojo-effect? Lees dan ons gratis e-book "Hoe je snel en effectief vet verbrandt".
Download gratis e-book 

Ook na het afvallen helpen we je: bij het behalen van je streefgewicht krijg je van ons het e-book "Streefgewicht behaald — Hoe je na het afvallen keurig op gewicht blijft, zonder jojo-effect".

 

Gratis Coaching

Heb jij behoefte aan extra motivatie, tips en een stok achter de deur? Kies dan voor persoonlijke begeleiding door een ervaren coach. Optioneel en geheel gratis. De link om je aan te melden voor gratis coaching vind je in de e-mail die je krijgt na het bestellen.

 

Shake recepten

De Shakeplus Maaltijdshake is er in 5 heerlijke smaken. Je kan eindeloos variëren en combineren. Met deze recepten maak je van elke shake een feestje.
Download shake recepten

 

Suggesties tussendoortjes en maaltijden

Wil je tussendoor iets anders dan de Shakeplus Eiwitreep? Of heb je inspiratie en voorbeelden nodig voor lekkere, verantwoorde (avond-)maaltijden? Check dan deze lijst met suggesties.
Download Suggesties tussendoortjes en avondmaaltijden

 

Video: fitness oefeningen

Snel en effectief! Deze 7 video's met fitness oefeningen helpen je met vet verbranden, afvallen en het stimuleren van je stofwisseling. De oefeningen doe je gewoon thuis, zonder apparaten en zonder abonnement op de sportschool. Binnen 10 minuutjes ben je klaar en heb je jouw lichaam en je gezondheid een groot plezier gedaan. Veel succes!
Bekijk fitness videos

Winkelwagen

×

Subtotaal

Afrekenen