Verrijk Je Leven!

Deel met vrienden

Verrijk Je Leven!

Vaak zetten mensen tijdens het afvallen hun leven op een laag pitje. Want als ze zijn afgevallen, dan pas is het volgens hun tijd om achter die nieuwe baan aan te gaan, om die droomreis te maken of om die oude hobby weer op te pakken. Wat ze zich niet realiseren is dat het juist een stuk makkelijker is om gewicht te verliezen als je al een rijk leven hebt!

Bekijk hier alle Shakeplus maaltijdshakes

Als je leuke dingen doet, nieuwe interesses ontwikkelt en dingen bereikt voel je je opgewekter, heb je meer oog voor andere dingen dan eten en heb je meer mentale energie om je dieet vol te houden (lees hier onze andere tips voor het krijgen van meer energie!).

Het is belangrijk een verrijkt leven te hebben, hier stil bij te blijven staan en hieraan te blijven werken. En het goede nieuws is dat je dit volledig zelf in de hand hebt! Een rijk leven creëren gaat niet vanzelf, dit moet jij zelf doen.

Jij creëert jouw leven.

Stel jezelf de volgende vraag:

Wat zijn de doelen/dromen die ik heb, waarvan ik denk dat het alleen kan als ik op mijn streefgewicht ben?

Wil je bijvoorbeeld iets in je werk veranderen? Wilde je een bepaalde cursus volgen? Nieuwe mensen ontmoeten? Reizen?

Bekijk hier alle Shakeplus maaltijdshakes

Schrijf voor jezelf op wat de dingen zijn die jij uiteindelijk graag (meer) in je leven wilt implementeren. En hoe kan je ervoor zorgen dat dit werkelijkheid wordt?

Wacht niet tot je op gewicht bent, hartstikke zonde! Pak in ieder geval één van de dingen die je wilt doen als je op je streefgewicht nu al op.

Neem vandaag in kleine stapjes actie door bijvoorbeeld een brochure aan te vragen voor die opleiding die je zo graag wilt volgen, een spaarrekening aan te maken voor die droomreis, of koop de spullen die je nodig hebt voor jouw droomhobby! Plan vervolgens in wanneer jij de volgende stap tot jouw droom gaat zetten. Op deze manier kan je een rijk leven creëren. 

Bestel hier onze gezonde shakes!

Zet jij vandaag de eerste stap tot het creëren van jouw droomleven? Laat het ons dan weten! We zijn hartstikke benieuwd naar jullie dromen en toekomstige avonturen. Tag ons vooral in Facebook, Instagram of stuur ons een mailtje, dat vinden wel atlijd leuk!😊

Winkelwagen

×

Subtotaal

Afrekenen