Streefgewicht Bereikt? Zo Blijf Je Op Gewicht!

Deel met vrienden

Streefgewicht Bereikt? Zo Blijf Je Op Gewicht!

Je hebt het vast wel eens gehoord.. ‘Als je klaar bent met je dieet dan vliegen de kilo’s er alleen maar sneller weer aan!’’.

Dit kan natuurlijk, maar het hoeft absoluut niet. Je hebt het volledig zelf in de hand. Op gewicht blijven na afvallen kan een uitdaging zijn, als je je oude gewoonten niet aanpast en als je, nadat je je ideale gewicht hebt bereikt, weer terug gaat naar de manieren en gewoonten die ervoor hebben gezorgd dat je in eerste instantie te zwaar werd.

Bekijk hier de Shakeplus maaltijdshakes

Net zoals het afvallen gaat het op gewicht blijven ook met ups en downs. Af en toe is het makkelijk, en soms is het lastig. Meestal is het makkelijk en heb je af en toe even een periode dat het wat lastiger is. Het is belangrijk dat je op deze momenten voorbereid bent. Zo voorkom je teleurstellingen én zorg je ervoor dat je beter op gewicht blijft. Weet dat dit normaal is en raak dus niet ontmoedigd als het je overkomt.

Om op gewicht te blijven is het belangrijk niet terug te vallen in je oude gewoonten.

Zodra je weer meer calorieën op de dag gaat eten dan je er verbrandt zal je ook weer in gewicht gaan aankomen.

Iedereen is anders, en daarom heeft ook iedereen een andere behoefte aan calorieën. Factoren als lengte, gewicht en leeftijd hebben hiermee te maken. Wil je weten hoe dit voor jou zit? Gebruik dan gemakkelijk deze rekentool om jouw persoonlijke caloriebehoefte te berekenen.

''Ik ben van 89kg naar 56kg gegaan, ik ben nu ruim 1,5 jaar op dit gewicht, ik voel me geweldig en eet nu 3 keer per dag (geen shakes meer).

Ik loop 3x in de week hard en ben superblij met dit resultaat, ik blijf op gewicht ondanks dat ik ook af en toe snoep of mezelf trakteer op iets lekkers (meestal in het weekend, chips of franse kaasjes).. mijn leven is echt veranderd, ik zit lekker in mijn vel, ik kan shakeplus aan iedereen aanraden die kilo's wil verliezen…''  - Patricia

Bekijk hier de Shakeplus maaltijdshakes 

 

Heb je je persoonlijke caloriebehoefte berekend? Dan kan je nu aan de hand daarvan jouw voeding gaan inplannen. Op het begin zal dit wellicht wat moeite kosten maar je zal merken dat je al snel door hebt hoeveel calorieën er in bepaalde producten en maaltijden zitten en dan gaat het eigenlijk vanzelf. Voor nu kan je de calorieën van producten en gerechten opzoeken in een app of op een website, bijvoorbeeld die van het Voedingscentrum.

TIP: Maak nu je op je streefgewicht bent een leuke foto van jezelf in een mooie outfit. Bewaar deze foto op je telefoon en/of print hem uit. Als er een moment komt dat je het weer even lastig hebt pak je deze foto erbij zodat je even kan terugkijken en kan zien hoe blij je toen was!


Om goed op gewicht te blijven is het belangrijk de shakes rustig af te bouwen. Je lichaam is inmiddels gewend geraakt aan de shakes en kan er flink op reageren als je ineens een radicale omslag in je dieet maakt. Laat je lichaam langzaam wennen aan het binnenkrijgen van weer meer koolhydraten. Neem nog een aantal keer per week een shake in de eerste paar weken nadat je stopt met het programma. Lees in ons E-book Streefgewicht bereikt uitgebreider hoe je zo goed mogelijk je streefgewicht kan behouden.


Na het toepassen van bovenstaande informatie en de informatie uit het E-book Streefgewicht bereikt is op gewicht blijven na afvallen helemaal zo moeilijk niet!😊 Wil jij het E-book vast in handen hebben? Stuur dan even een mailtje naar info@shakeplus.nl en we sturen je het e-book direct op!Bekijk hier de Shakeplus maaltijdshakes

Winkelwagen

×

Subtotaal

Afrekenen