Stop Jouw Gewichtsobsessie!

Deel met vrienden

Stop Jouw Gewichtsobsessie!

Als je merkt dat je te veel bezig bent met je gewicht en het moeilijk vindt om er niet aan te denken, zijn hier enkele suggesties die je kunnen helpen:

Bekijk hier alle gezonde shakes van Shakeplus

 

 • Focus op gezondheid, niet op gewicht: richt je op het eten van gezonde, voedzame maaltijden en het doen van lichaamsbeweging die je leuk vindt. Op deze manier volgt de rest vanzelf!
  Shakeplus zit boordevol nutriënten waardoor je gezondheid een boost krijgt en je je energieker zal gaan voelen. Dit motiveert automatisch om door te gaan en de resultaten te krijgen waar je altijd van droomde.


 • Verander je gedachten: als je merkt dat je negatieve gedachten hebt over je lichaam of gewicht, probeer deze dan om te buigen naar positieve gedachten. Richt je bijvoorbeeld op de dingen die je lichaam kan doen in plaats van hoe het eruitziet.

  Meditatie en ontspanning kunnen hierbij helpen. Lees hier hoe je stap voor stap gemakkelijk meer ontspanning in je leven implementeert. 


 • Vermijd bepaalde triggers: als er bepaalde situaties, mensen of plaatsen zijn die je doen denken aan je gewicht, probeer deze dan te vermijden of beperk de tijd die je er doorbrengt.


 • Praat met een vriend of therapeut: als je het moeilijk vindt om je gedachten en gevoelens over je gewicht te verwerken, praat dan met iemand die je vertrouwt of zoek professionele hulp.

  Bekijk de Shakeplus shakes hier!


 • Zoek afleiding: doe dingen die je leuk vindt en die je afleiden van je gewicht. Ga bijvoorbeeld naar de film, lees een boek, ga wandelen of doe iets anders dat je energie geeft.

Onthoud dat het tijd kan kosten om van obsessief denken over je gewicht af te komen en dat het een proces is. Maar door te werken aan gezonde gewoonten en positieve gedachten, kun je jezelf helpen om minder bezig te zijn met je gewicht en meer te genieten van het leven!

Bekijk hier alle Shakeplus shakes en tussendoortjes


Winkelwagen

×

Subtotaal

Afrekenen