Afvallen met shakes

Okay, je bent die overtollige kilo's zat en je gaat er iets aan doen. Maar welke methode past het beste bij jouw? Gelukkig is afvallen met shakes een bewezen methode, maar sommige mensen kiezen voor een speciaal dieet, calorieën tellen of heel veel sporten. De meeste mensen kiezen voor de methode met shakes omdat het een eenvoudige en betaalbare manier is om af te slanken.

Natuurlijk wil je gezond afvallen en ook het liefst snel afvallen. Maar hoe doe je dit op een veilige, verantwoorde manier? Wie ondersteunt je en welk product past het beste bij jou?

Hoe werkt afvallen met shakes?

Sommige mensen proberen eerst speciale diëten, calorieën tellen of heel veel sporten. Alleen zonder duidelijk programma en begeleiding door een expert is dat vaak gedoemd om te mislukken. Het is al té ingewikkeld.

Afvallen met shakes is populair omdat het programma eenvoudig en betaalbaar is: twee keer per dag een shake, twee keer een tussendoortjes en één normale maaltijd. Da's alles! En het werkt zo goed omdat je op deze manier je calorieën enorm beperkt. Daardoor schakelt je lichaam over op het verbranden van vet. Als je goede shakes en eiwitrepen kiest, dan krijgt je lichaam ruim voldoende bouw- en voedingsstoffen binnen. Op die manier behoud je tijdens het afvallen een fit en energiek gevoel.

Voorbeelddag

  • 08:30 Maaltijdshake
  • 10:30 Eiwitreep (of ander gezond tussendoortje)
  • 12:30 Maaltijdshake
  • 15:00 Eiwitreep (of ander gezond tussendoortje)
  • 18:00 Normale avondmaaltijd

Welk merk en waarom?

Je hebt keus uit vele merken als je kiest voor afvallen met shakes. Waarom zou je voor Shakeplus kiezen?

Natuurlijke basis
Shakeplus Maaltijdshakes en Eiwitrepen bevatten geen kunstmatige geur-, kleur-, smaak- of zoetstoffen. Ze bevatten veel belangrijke voedingsstoffen maar geen overtollige calorieën.

Betaalbaar
Een Shakeplus Maaltijdshake is er al vanaf €1,50 — goedkoper dan een broodje onderweg.

Gratis coaching
Voor persoonlijke begeleiding, tips en motivatie. Je hebt rechtstreeks contact met een ervaren professional via WhatsApp.

Winkelwagen

×

Subtotaal

Afrekenen