Recept Voor Gevulde Paprika Met Kipsalade

Deel met vrienden

Recept Voor Gevulde Paprika Met Kipsalade

Deze heerlijke gevulde paprika's kun je als koude maaltijd eten wat dit koolhydraatarme gerecht perfect maakt voor de zomer. Je kunt met deze gevulde paprika alle kanten op, varieer ook lekker met de restjes groenten die je in de koelkast hebt liggen. 

Recept Voor Gevulde Paprika Met Kipsalade

  • 187g Griekse yoghurt
  • 2el Mosterd
  • 2el Azijn
  • Scheutje zout & peper
  • 20g Fijngesneden peterselie
  • 500g Kipfilet, in stukjes gesneden
  • 4 stengels bleekselderij, in plakjes gesneden 
  • 1 bos lente-ui, in plakjes gesneden
  • 280g cherrytomaten, in blokjes gesneden
  • Halve komkommer, in blokjes gesneden
  • 3 Paprika's (gehalveerd en zaden verwijderd)

Bereiding voor 6 paprika's

1. Verwarm in een koekenpan wat olijfolie en bak de kip gaar. Laat afkoelen. 

2. Klop in een middelgrote kom de Griekse yoghurt, mosterd en azijn; breng op smaak met peper en zout. Roer de peterselie erdoor.

3. Voeg de kip, bleekselderij en driekwart van de lente-ui, tomaten en komkommers toe. Roer goed om te combineren.

4. Verdeel de kipsalade over de gehalveerde paprika's; garneer met de overgebleven lente-uitjes, tomaten en komkommers.

Eet smakelijk! 

Winkelwagen

×

Subtotaal

Afrekenen