Maak Zelf Heerlijke En Gezonde IJsthee

Deel met vrienden

Maak Zelf Heerlijke En Gezonde IJsthee

IJsthee is een heerlijke verfrissende drank, zeker lekker met het warme weer. Heerlijke en gezonde ijsthee maken is helemaal niet moeilijk en kun je helemaal naar je eigen smaak maken. Kies je favoriete soort thee en voeg er heerlijk fruit of verse kruiden aan toe.

Zo maak je gezonde ijsthee

Om een kan vol heerlijke gezonde ijsthee te maken heb je de volgende ingrediënten nodig:

  • 1 Grote pot om je favoriete thee in te maken
  • Je favoriete fruit en kruiden
  • Heel veel ijsklontjes
  • Een grote kan of karaf

Verder is het heel eenvoudig. Zet een flinke pot (groene)thee en laat deze afkoelen. Doe de afgekoelde thee in de karaf en voeg stukjes fruit en kruiden toe, vul de karaf af met ijsklontjes en zet het een uurtje in de koelkast. Mocht je iets zoetere ijsthee willen kun je een scheutje honing toevoegen.

Voorbeelden van heerlijke ijsthee smaken

Een van de lekkerste en meest bekende soorten ijsthee is met citroen. Je kunt extra veel citroensmaak aan de thee geven door een pot (groene) citroenthee te zetten en als deze is afgekoeld lekker veel halve citroenschijfjes toe te voegen. Een paar munttakjes erin maakt het nog frisser. Overheerlijk om op een warme dag te serveren bij het barbecueën.

De mogelijkheden zijn eindeloos en we zijn dan ook benieuwd of jij nog een lekker ijsthee recept hebt. Laat het ons gerust even weten!

Winkelwagen

×

Subtotaal

Afrekenen