Heerlijke Geroerbakte Garnalen In 10 Minuten

Deel met vrienden

Heerlijke Geroerbakte Garnalen In 10 Minuten

Bij fastfood denken we vaak aan de bekende hamburger “restaurants” waar je eten waarschijnlijk al een uurtje onder een warmhoudlamp op je ligt te wachten. Het resultaat is vaak zompig, van een bedenkelijke kwaliteit en is rijk aan vetten en calorieën en bevat amper voedingsstoffen. Daarom heb je snel daarna al weer honger.

Is er dan niks beter dat we kunnen eten als we eens weinig tijd hebben om te koken? Jawel, gelukkig zijn er verschillende gerechten die je in een paar minuten kunt klaarmaken die hartstikke lekker en gezond zijn! Vandaag hebben we een recept voor je dat je in 10 minuten kunt klaarmaken en arm is aan calorieën en vetten, maar wel veel eiwitten bevat. Geroerbakte garnalen met groenten!

Wat heb je allemaal nodig per persoon?

Voor dit eenvoudige gerecht heb je maar een paar dingen nodig:

  • 175g Schoongemaakte garnalen
  • 250g (Bevroren) roerbakgroenten (of andere groenten naar keuze)
  • Scheutje sojasaus kruiden als koriander of peterselie

Hoe maak je de geroerbakte garnalen klaar?

De bereiding van deze geroerbakte garnalen met groenten is erg eenvoudig. Neem een flinke koekenpan of wok en smeer deze in met een beetje olijfolie of zonnebloemolie. Doe de groenten in de pan en bak deze 5 minuten op een middelhoog vuur terwijl je ze regelmatig omschept.

Na 5 minuten voeg je de garnalen toe en het scheutje sojasaus. Bak het geheel totdat de garnalen mooi roze en mals zijn. Op het laatste moment kun je naar smaak wat kruiden toevoegen. Dat is alles! Het zal ongeveer 10 minuten in beslag nemen en het smaakt geweldig!

Wij zijn heel benieuwd of jij dit gezonde en snelle gerecht met geroerbakte garnalen en groenten ook eens gaat proberen. Laat je ons even weten hoe het gesmaakt heeft? Misschien heb jij zelf nog wel ideeën voor gezonde en snelle gerechten. Laat het ons gerust even weten!

Winkelwagen

×

Subtotaal

Afrekenen