Gevulde Portobello's Met Geitenkaas

Deel met vrienden

Gevulde Portobello's Met Geitenkaas

De heerlijke vegetarische portobello's zijn allesovertreffend! De combinatie van de paddenstoel, geitenkaas en walnoot zorgt voor een geweldig gerecht.

Porties: 1
Calorieen: 630
Eiwitten: 27 gram
Koolhydraten: 16 gram
Vetten: 50 gram


Ingrediënten:

  • 3 Portobello’s
  • 75g Spinazie
  • 150g Tomatenblokjes
  • 75g Geitenkaas
  • 1 Ui
  • Klein handje walnoten
  • 1 Teentje knoflook
  • 1 Eetlepel olijfolie
  • 1 Eetlepel Italiaanse kruiden
  • Zout, peper


Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Maak de portobello’s schoon en verwijder voorzichtig de steel.

  2. Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg hierop de portobello’s met de steel naar boven. Besmeer ze met wat olijfolie en bestrooi met wat peper en zout. Bak de champignons 10 tot 15 minuten in de oven.

  3. Verwarm een koekenpan met wat olijfolie. Snipper de ui en pers de knoflook. Bak de helft van beiden een minuutje en voeg dan de spinazie toe, bak dit 3 minuutjes mee, breng op smaak met peper en zout, en zet het vuur uit. Bak in een andere pan de rest van de ui en knoflook. Voeg hieraan de tomatenpuree toe en bak max 10 minuten. Breng op smaak met de kruiden.

  4. Haal de champignons uit de oven, dep ze droog met wat keukenpapier en vul met tomatensaus, dan de spinazie, en besprenkel dan met de geitenkaas. Bak ze nog eens voor 10 minuten, voeg de walnoten toe en bak ze nu nog voor 5 minuten.


    Vandaag liever zin in een ander gerecht? Check dan eens een van onze andere recepten!

Winkelwagen

×

Subtotaal

Afrekenen