Zo Houd Je Je Huid Jong Middels Voeding!

Deel met vrienden

Zo Houd Je Je Huid Jong Middels Voeding!

We willen allemaal een huid die er zo gezond en jong mogelijk uitziet. Hiervoor zijn we druk in de weer met crèmepjes, het goed reinigen van onze huid en onszelf weren tegen te felle zonnestralen. Maar wist je dat ook je voeding een hele grote invloed op de gezondheid van je huid heeft?

Bekijk hier de shakes van Shakeplus

Een gezond dieet kan helpen om een stralende, gezonde huid te behouden. Hoe je dat precies doet? Lees snel mee!

 • Eet veel groenten en fruit

  Groenten en fruit bevatten veel antioxidanten en andere nutriënten die kunnen helpen om de huid gezond te houden. Antioxidanten gaan ontstekingen tegen en vechten op deze manier tegen rimpels. Daarbij krijg je door fruit en groenten te eten ook direct veel vocht binnen wat weer goed is voor de huid, zo bestaat fruit voor zo'n 80% uit water en sommige groenten voor wel 95%!

 

 • Eet voldoende eiwitten

  Eiwitten zijn belangrijk voor de opbouw en reparatie van weefsels in het lichaam, inclusief de huid. Eet daarom voldoende eiwitten uit bijvoorbeeld vis, vlees, gevogelte, eieren, peulvruchten en noten.

  Wist je dat de shakes van Shakeplus vol zitten met gezonde eiwitten? Naast dat eiwitten goed zijn voor je huid zorgen ze o.a. ook voor sterke spieren, botten en haren!

  Bekijk de producten van Shakeplus hier


 • Vermijd suikerrijke voedingsmiddelen

  Suiker kan leiden tot een versnelde veroudering van de huid en ontstekingen. Probeer daarom suikerrijke voedingsmiddelen te vermijden of te beperken.


 • Eet voedingsmiddelen die rijk zijn aan omega-3 vetzuren

  Omega-3 vetzuren helpen om de huid gehydrateerd te houden en verminderen ontstekingen. Eet daarom bijvoorbeeld vette vis (zoals zalm en makreel), walnoten en lijnzaad.


 • Drink voldoende water

  Een gehydrateerde huid ziet er gezond en stralend uit. Drink daarom minstens 1,5 tot 2 liter water per dag.

  Bekijk hier de shakes en andere producten van Shakeplus


 • Eet voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine C en vitamine E

  Vitamine C is een antioxidant die de huid beschermt tegen schade door de zon en vervuiling. Eet daarom bijvoorbeeld citrusvruchten, kiwi, paprika's en broccoli. Daarbij repareert vitamine C collageen dat beschadigd is, collageen zorgt ervoor dat je huid strak en elastisch blijft. Ook vitamine E zorgt voor het repareren van dit collageen en vind je o.a. in amandelen, avocado's en zaden. 


 • Beperk alcohol en cafeïne

  Alcohol en cafeïne kunnen uitdroging veroorzaken, wat kan leiden tot een droge huid en rimpels. Beperk daarom het gebruik van deze dranken.

Het is belangrijk om een gezond en gevarieerd dieet te volgen om je huid gezond te houden. Combineer een gezond dieet met voldoende beweging, genoeg slaap en het vermijden van stress om een stralende, gezonde huid te behouden!

De shakes van Shakeplus dragen bij aan een gezonde huid, ze bevatten veel vitamine C, E, eiwitten en vocht en zijn beperkt in koolhydraten, en ze zijn nog lekker en makkelijk ook! Wat wil je nog meer!?

Bekijk hier alle smaken van de shakes!

Winkelwagen

×

Subtotaal

Afrekenen