Shakeplus Snack Mix: Verantwoord Snacken

Deel met vrienden

Shakeplus Snack Mix: Verantwoord Snacken

Shakeplus knabbelmix. Een heerlijk, hartig tussendoortje voor elk moment van de dag. Gezonde, geroosterde bonen en zaden met barbecue smaak, die je een gevuld gevoel geven, zonder overtollige calorieën. Slecht 127 calorieën per portie! Rijk aan plantaardige eiwitten en vezels. Suikerarm en op natuurlijke basis dus vrij van kunstmatige geur-, kleur, smaak- en zoetstoffen. Dat is pas verantwoord snacken zonder schuldgevoel.

De knabbelmix bestaat uit tuinbonen, edamame (jonge sojabonen), zwarte bonen en pompoenzaden. Rijk aan eiwitten en vezels, maar laag in calorieën. Deze knabbelmix past dus prima in een bewust eetpatroon, ook tijdens het afvallen. Zo kun je toch genieten van een hartige snack, zonder teveel calorieën te eten. 7 porties van 33 gram (handig om mee te nemen).

 

Linksboven zie je de edamame (jonge sojabonen), rechtsboven de pompoenzaden. Linksonder de tuinbonen en rechtsonder de zwarte bonen. Heerlijk op smaak gebracht met barbecuekruiden.

Probeer hier de Shakeplus knabbelmix.

Omdat de Shakeplus knabbelmix goed vult en weinig calorieën bevat past het prima in het Shakeplus afslankprogramma. Geniet er van!

Winkelwagen

×

Subtotaal

Afrekenen