Maaltijdshakes Tijdens Zwangerschap

Deel met vrienden

Maaltijdshakes Tijdens Zwangerschap

Als je zwanger bent doet dat heel wat met je lijf. Natuurlijk heb je dan extra voedingsstoffen nodig, je eet immers voor zijn tweetjes. Aan de andere kant wil je niet teveel eten om niet onnodig veel aan te komen. Gelukkig is er een oplossing! Maaltijdshakes tijdens zwangerschap kunnen zorgen voor die extra voedingsstoffen, zonder teveel calorieën. Maar zorg dat je een goede kwaliteit maaltijdshake, zoals Shakeplus neemt! Veel andere merken bevatten namelijk veel suiker en kunstmatige toevoegingen.

 

Maaltijdshakes tijdens de zwangerschap

 

Lees hier het verhaal van Nynke (32) uit Amsterdam, zij heeft tijdens haar zwangerschap Shakeplus gebruikt.

 

 

Ik neem al 2 jaar lang Shakeplus als ontbijt. Eerst had ik gedurende de dag steeds een hongergevoel, maar omdat Shakeplus zo goed vult heb ik daar geen last meer van.

 

Tijdens mijn zwangerschap neem ik dagelijks een shake als ontbijt. Zo hoef ik me geen zorgen te maken of ik én mijn kleine genoeg voedingsstoffen binnen krijgen!

 

Tijdens de eerste maanden van mijn zwangerschap was ik vaak misselijk en kon ik amper vast voedsel binnenhouden. Rustig een shake opdrinken ging veel beter. Ik probeer altijd al gezond te eten en deze shakes op natuurlijke basis zijn een perfecte aanvulling.

 

Ik barst nog steeds van de energie en ben ook niet meer aangekomen dan nodig, dat scheelt weer met afvallen achteraf.

 

Mijn favoriete smaken zijn Shakeplus Aardbei en Banaan: mijn shakes maak ik met 125ml melk en 125ml yoghurt. Ik doe er ook nog wat fruit en 2 eetlepels havermout bij (voor extra vezels en goede stoelgang).

 

Zoals je ziet zijn maaltijdshakes tijdens zwangerschap prima in te passen en zo hoef je je geen zorgen te maken of jij en je kindje wel voldoende bouw- en voedingsstoffen binnenkrijgen. Ben jij van plan zwanger te worden of ben je zwanger? Neem dan zeker eens een kijkje op de website, we helpen je graag!

Winkelwagen

×

Subtotaal

Afrekenen