Maaltijdshakes En Borstvoeding

Deel met vrienden

Maaltijdshakes En Borstvoeding

Als je net bent bevallen en borstvoeding geeft is het aan te raden om extra voedingsstoffen te nemen. Veel artsen, ziekenhuizen en ook Het Voedingscentrum raden extra voedingsstoffen aan voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. In die situaties kan je lichaam extra bouw- en voedingsstoffen goed gebruiken. Een Shakeplus maaltijdshake is dan ideaal! Maaltijdshakes en borstvoeding gaan dus prima samen.

Shakeplus is eten: een combinatie van veel voorkomende ingrediënten die in allerlei voedsel zitten. Denk aan vitaminen en mineralen, eiwitten en vezels. Er zit dus niks geks in. Als je zonder beperkingen uit de supermarkt mag eten, dan mag je ook Shakeplus.

borstvoeding

Maaltijdshakes en borstvoeding of zwangerschap gaan prima samen

Shakeplus is ook nog eens gemakkelijk, snel klaar en zo heb je dus meer tijd voor de kids. Handig in de drukke tijd met een kleintje. Vergeet je eigen lichaam niet!

Tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding raden we af om het afslankprogramma te volgen. Dit vanwege de groei van het kindje en de kwaliteit en hoeveelheid van de melk. Het is dan niet aan te raden om onder je caloriebehoefte te gaan zitten. 1 shake per dag voor de bouw- en voedingsstoffen is prima. Bijvoorbeeld als makkelijk en gezond ontbijt of als voedzaam tussendoortje.

Hier kun je meer info vinden over Shakeplus en zwangerschap. Zoals je kunt lezen gaan maaltijdshakes en borstvoeding of zwangerschap prima samen. We wensen jullie alle gezondheid en heel veel geluk!

Als je zwanger bent of borstvoeding geeft raden we aan eerst te overleggen met je behandelend arts. Laat bijvoorbeeld het etiket zien en vraag specifiek welk ingrediënt je niet mag hebben.

Winkelwagen

×

Subtotaal

Afrekenen