Hoe Meet Ik Mijn Omvang Tijdens Het Afslanken?

Deel met vrienden

Hoe Meet Ik Mijn Omvang Tijdens Het Afslanken?

Als je graag wilt afslanken is het erg belangrijk om je resultaten bij te houden. Anders weet je nooit precies of je nu op de goede weg bent of niet. Alleen de weegschaal gebruiken kan vertekenen. Zo kan er een flink verschil in gewicht zijn als je de ene keer ’s ochtends weegt en de andere keer ’s avonds. Of je voor of na het eten weegt kan ook heel wat uitmaken.

We raden daarom aan om 1 keer per week te wegen op dezelfde dag en tijdstip. Omdat de weegschaal dus een vertekend beeld kan geven is het heel verstandig om ook je omvang te meten. Je zult nu vast willen weten: hoe meet ik mijn omvang tijdens het afslanken?

Hoe meet ik mijn omvang tijdens het afslanken?

Om een goed beeld te krijgen meten we op de borst (A), de taille (B), de heupen (C) en de bovenbenen ter hoogte van de (E). Zie afbeelding:

Hoe Meet Ik Mijn Omvang Tijdens Het Afslanken?

Waarom is het nou zo belangrijk om je omvang te meten? Soms is je vooruitgang nog niet te zien op de weegschaal, maar ben je wel in omvang centimeters kwijtgeraakt. Als je je dan focust op de weegschaal raak je teleurgesteld, terwijl dat niet nodig is. Je omvang valt ook meer op dan je gewicht op de weegschaal. Mensen gaan het absoluut zien als je centimeters kwijt bent.

Hou dus wekelijks gewicht én omvang goed bij, dan kun je precies zien of je de goede kant op gaat of dat er nog aanpassingen in je eetpatroon nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken. Hulp nodig? De ervaren coaches van Shakeplus staan voor je klaar om je aan je gezonde gewicht te helpen en je tips te geven hoe je dat ook kunt behouden!

Winkelwagen

×

Subtotaal

Afrekenen