Hoe Kan Ik Aankomen Met Maaltijdshakes?

Deel met vrienden

Hoe Kan Ik Aankomen Met Maaltijdshakes?

Wil je graag aankomen op een gezonde manier om je lekkerder in je lichaam te voelen? Daar hebben we bij Shakeplus ervaring mee en kunnen we je prima bij helpen. Met de combinatie van Shakeplus en gratis coaching kun je aankomen met maaltijdshakes en uiteraard dit nieuwe gewicht behouden. Zo krijg je meer zelfvertrouwen en voel je je beter in je vel.

Hoe kan ik aankomen met maaltijdshakes?

Het programma van Shakeplus om aan te komen op een gezonde manier is als volgt:

Iedere dag heb je 5 of 6 eetmomenten waarvan 3 hoofdmaaltijden en 2 of 3 tussendoortjes. Dit vul je aan met 2 extra shakes per dag die je 30 minuten na een van je hoofdmaaltijden drinkt. Maak de shake klaar met melk of mix het poeder door je yoghurt. Om aan de extra benodigde calorieën te komen mag je volle melk of yoghurt nemen.

Daarnaast is het belangrijk om een gezonde levensstijl te hebben. Hou suiker en producten met veel transvetten zoals chips, gefrituurde producten en borrelnootjes zoveel mogelijk uit je eetpatroon. Kies voor producten die langzaam worden opgenomen door je lichaam. Denk daarbij aan bruin brood, volkoren pasta en rijst, veel groenten.

Verder raden we aan om minimaal 2 liter water te drinken.

Hoe werkt aankomen nou precies?

We horen regelmatig dat mensen die graag willen aankomen dit maar niet of nauwelijks lukt. Daarom helpen wij je graag met onze gratis coaching via WhatsApp. Je staat er dus niet alleen voor. Mensen die willen afslanken hebben het vaak lastig om af te vallen. Aankomen op een gezonde manier is nog lastiger dan afvallen. Als gemiddelde vrouw verbrand je gemiddeld 2000 calorieën en als gemiddelde man 2500. Als je meer dan dat eet zul je op termijn aankomen, als je minder eet dan dat zul je afvallen.

Om aan te komen is het dus de bedoeling om meer calorieën te eten dan je verbrandt. Het is wel belangrijk om dat te doen met gezonde voeding, dus niet door iedere dag in de snackbar te eten. Je wilt het gewicht dat je aankomt er natuurlijk ook graag aanhouden. Daarnaast is het erg belangrijk om dat eetpatroon iedere dag aan te houden. Neem dus dagelijks de tussendoortjes én de shakes naast je 3 hoofdmaaltijden. Wij weten uit ervaring dat je resultaten dan beter zijn.

Tips en adviezen

Als je wilt aankomen met maaltijdshakes kun je tussendoortjes nemen die wat meer calorieën bevatten zoals:

  • Een handje noten: Amandelen, pecannoten, hazelnoten, walnoten of macadamianoten
  • Een bakje volle yoghurt of kwark met muesli
  • 2 Stuks fruit
  • Een paar plakjes kaas
  • Een paar plakjes vleeswaren: kipfilet, kalkoenfilet, rosbief, fricandeau
  • Volkoren crackers met hierboven genoemde vleeswaren of pindakaas
  • 2 Gekookte eieren
  • Omelet met groenten

Naast dit eetpatroon is sporten ook zeer aan te raden. Door regelmatig (2-3 keer per week) krachttraining te doen bouw je spiermassa op. Daar hoef je niet uren voor naar de sportschool, je kunt thuis ook prima krachttraining doen als je weinig tijd hebt. Hier vind je handige tips om het maximale uit je training te halen.

Als avondmaaltijd raden we aan om vlees te nemen en veel groenten. Vul dit aan met een flinke hoeveelheid volkoren pasta, rijst of aardappelen en je hebt een zeer voedzame maaltijd. Probeer iedere dag een gezonde maaltijd met veel voedingsstoffen te eten.

Wil je graag hulp bij het aankomen? We helpen je graag met gratis coaching. Onze coaches hebben specifieke ervaring met het helpen aankomen op een gezonde manier. Dan gaan we samen aan de slag om jouw gewenste doel te bereiken. Om de coaching aan te vragen kun je het volgende formulier invullen. Heel veel succes!

Winkelwagen

×

Subtotaal

Afrekenen