Shakeplus Ervaringen Wilma

Deel met vrienden

Shakeplus Ervaringen Wilma

"Bijna op mijn ideale gewicht en ik voel me vitaal!"

-Wilma

www.shakeplus.nl

Ik heb meerdere diëten geprobeerd, maar deze mislukten steeds. Ik sukkelde met mijn gezondheid waardoor ik meerdere medicijnen moest nemen, elke dag hormonen! En geregeld aan de prednison, niet echt de middelen die lekker motiveren voor een gezonde levensstijl. In het ziekenhuis kwamen ze erachter dat ik verworven angio oedeem heb, dus had verschillende aanvallen met heel veel vocht! Ze dachten dat dit zou komen door een auto immuunziekte die ze nooit hebben kunnen vinden.

Mijn stoelgang was ontzettend slecht en dit is nu gewoon heel erg verbeterd! Ook daarvoor verschillende medicijnen gebruikt, maar die hielpen weinig. Door de combinatie van Shakeplus en cannabisolie is het perfect! Ook heb ik veel meer energie!! Daarnaast wandel ik nu elke dag tussen de 5 en 10 km en rij zelfs weer één keer per week paard wat ik inmiddels al 10 jaar niet meer had gedaan.

Ik moest in het begin even wennen aan de smaak, maar moet eerlijk zeggen dat ik daar heel snel aan gewend was. ik ben ook begonnen met de smaak vanille en zou een ander aanraden met een wat zoetere smaak te beginnen, dan denk ik dat dat stukken minder is! Ik vind het ook makkelijk vol te houden en juist de snelle bereiding past prima in de drukke dagen;) De coach is gemakkelijk en snel te bereiken via WhatsApp, maar ik heb alleen voor korte vragen contact gehad.

Mijn favoriet op dit moment is de cappuccino shake. Die wissel ik af met een shake die ik maak met kokosmelk die ik een minuut in de magnetron zet, met een halve schep banaan en een halve schep chocolade. Zo heb ik een heerlijk zoete warme chocomel!

Als ik 1 tip mag geven is dat: begin vandaag nog!

Ik ben op zoek gegaan naar een shake merk en zo bij Shakeplus terecht gekomen. Dankzij de producten en het programma ben ik bijna op mijn ideale gewicht. Ik ga nog even door totdat ik mijn doel bereikt heb. Ik kan niet zeggen dat ik een gewicht in mijn gedachten heb maar wil gewoon nog iets van mijn “puppyvet” kwijtraken.

Groetjes,
Wilma

Meer weten? www.shakeplus.nl

Winkelwagen

×

Subtotaal

Afrekenen