Shakeplus Ervaringen Sylvia

Deel met vrienden

Shakeplus Ervaringen Sylvia

“Ik kreeg van deze combinatie erg veel energie en viel natuurlijk veel af

 

– Sylvia 

www.shakeplus.nl

 

Mijn naam is Sylvia en ben 58 jaar en ben begonnen met Shakeplus, nadat ik wat verhalen had gelezen op Facebook, had al veel geprobeerd, maar op langere termijn werkte het voor mij niet, ik voelde me veel te dik, benauwd als ik m’n schoenen aan moest doen, futloos, na werk direct op de bank en steeds moe, slapen ging ook niet lekker, omdat de kilo’s behoorlijk in de weg zaten.


Nu dacht ik dat het kwam door de overgang (want ik ben inmiddels 58 jaar) ik was gestopt met roken (inmiddels ook al 2,5 jaar) en er was spierreuma geconstateerd waardoor ik aan de Prednisolon moest, allemaal dingen waarbij je niet echt slank blijft. Als ik uit de douche kwam en ik keek in de spiegel, zag ik een niet blije vrouw met veel te veel kilo’s, wat natuurlijk averechts werkt want dan krijg je weer snaaimomenten……heeeel veeeel suikers….

 

Ik ben naast het gebruik van de shakes en de repen, ook elke dag veel gaan lopen, ik kreeg van deze combinatie erg veel energie en viel natuurlijk veel af, door mijn nieuwe manier van leven, slaap ik ook heerlijk, ben inmiddels (na 5 maanden 12,5 kilo kwijt), om er geen obsessie van te maken, weeg ik me niet meer elke zondag, maar 1 x per 3 of 4 weken. Ga af en toe lekker uit eten met vrienden en doe dan lekker mee, maar ga de dag er na wel gelijk weer verder met m'n shakes etc.

 

Het fijne van Shakeplus is dat de shakes heerlijk zijn en dat je er lekker mee kan combineren, ik maak ze klaar met Alpro no sugar (omdat ik graag van mn suiker verslaving af wilde komen) dit geeft een heerlijk romige smaak, ik ben gek op de aardbei, banaan en vanille en zo af en toe de chocolade shake, ook gooi ik er wel eens wat vers fruit doorheen en meng dit met de staafmixer….heerlijk….wil je een wat voller gevoel dan vervang ik de Alpro met yoghurt.

 

De repen vind ik persoonlijk ook heerlijk en geven een vol gevoel en je hebt dan toch een snaaimomentje. Wat zeker een aanrader is, is de tomatensoep, ik vind die echt lekker en in een handomdraai gemaakt.

 

Een handige tip is, als je de shake hebt klaar gemaakt, maak 'm dan ook gelijk voor tussen de middag en zet 'm in de ijskast, als je deze er uit haalt rond 't middaguur, zul je zien dat na het shaken de shake heerlijk dik is en je deze bijna met een lepel kan eten. Als je het ook wil proberen dan heeft Shakeplus een proefpakket, zodat je alle smaken kan uitproberen, dat is natuurlijk fijn, zodat je niet straks met een heel blik zit wat je niet lekker vindt, nu kun je gericht de smaken kopen die je lekker vindt.

 

S’ avonds eet ik lekker met m’n gezin mee, probeer zo af en toe de koolhydraten er uit te laten, maar laten we eerlijk zijn, soms is dat frietje ook wel lekker, het moet geen straf worden naar mijn idee, want dan hou je het ook het langste vol! Ik ben voorlopig nog niet klaar, moet nog zeker 10 kilo kwijt, dus ga lekker door met Shakeplus, straks nog lekker een weekje met vakantie en daarna weer door.

 

Liefs Sylvia

 

Wil je meer info over Shakeplus? Bezoek www.shakeplus.nl

 

Winkelwagen

×

Subtotaal

Afrekenen