Shakeplus Ervaringen Rosan

Deel met vrienden

Shakeplus Ervaringen Rosan

"Inmiddels zijn we dik 10 weken verder en ben ik 11 kilo lichter. Ik voel me fitter, energieker en zit lekker in mijn vel!"

- Rosan

www.shakeplus.nl

 

Ik heb een leuke baan, vrienden om me heen en ik sport regelmatig, maar m’n gewicht zat me al een tijdje in de weg. Ik merkte dat ik wat moest veranderen aan mijn eetgedrag om me fitter en gezonder te voelen.

Ik ben een echte bakfanaat, dus sta graag in de keuken een lekkere taart te bakken of chocolaatjes te maken. Ook een lekkere traktatie op het werk of ‘s avonds een drankje met wat nootjes sloeg ik meestal niet af. Op deze manier ben ik in de afgelopen jaren steeds een beetje aangekomen. Ik wilde al langere tijd een aantal kilo’s kwijt, maar echt een dieet met shakes en producten die je niet mag eten vond ik niet bij mij passen. Ik wil genieten van het leven en niet bij alles moeten nadenken of ik dit wel of niet mag eten.


Totdat ik Shakeplus online voorbij zag komen. Ik wilde de gok nemen en bestelde het proefpakket om de smaken te proberen. De eerste twee dagen mengde ik de poeder met melk, dit was geen goede combinatie voor mij. Ik werd er misselijk van en kreeg het lastig weg. Maar ik dacht: “niet gelijk opgeven, even doorzetten”. Na contact met de diëtiste van Shakeplus kreeg ik het advies om met yoghurt te mengen. Op de derde dag heb ik dit gedaan, de poeder met yoghurt gemengd. Ik werd nu niet misselijk, genoot van de shake en kreeg een vol gevoel.


Ik heb banaan, aardbei en vanille besteld en ben aan de slag gegaan. Twee keer per dag een shake, gezonde tussendoortjes en een koolhydraatarme avondmaaltijd. Een duidelijk en afgebakend schema. Dit vind ik een groot pluspunt aan dit programma. Je hoeft niet de hele dag van alles bij te houden. Ik doe in het weekend boodschappen voor de hele week en schrijf in een boekje op, wat ik welke dag ga eten als tussendoortjes en avondeten. Op deze manier hoef ik niet meer te kiezen op de dag zelf en weet ik dat ik me aan het programma houd.


Qua tussendoortjes neem ik vaak een reep van shakeplus, tomaatjes, komkommer, paprika of worteltjes. Met het avondeten eet ik vaak gekookte groente of salade met een stukje vlees of vis, maar hier kun je veel in variëren. Op de site van Shakeplus staan heerlijke en makkelijke recepten.


Het dieet is goed vol te houden en je kan heerlijk experimenteren met de smaken, kleine toevoegingen en nieuwe recepten. En als je met een vraag zit, kun je deze stellen aan de diëtiste. Ook is er een Facebook Support groep om ervaringen te delen en vragen te stellen aan andere mensen die ook Shakeplus gebruiken. Ik ben ontzettend blij dat Shakeplus op mijn pad is gekomen. Ik wil nog een paar kilo’s kwijtraken en ik weet zeker dat dit met Shakeplus gaat lukken.


Inmiddels zijn we dik 10 weken verder en ben ik 11 kilo lichter. Ik voel me fitter, energieker en zit lekker in mijn vel!

Groetjes,

Rosan

Meer weten? www.shakeplus.nl

Winkelwagen

×

Subtotaal

Afrekenen