Shakeplus Ervaringen Ron

Deel met vrienden

Shakeplus Ervaringen Ron

"De kilo's gaan er gestaag af. Ik voel me fitter, slaap goed en heb geen hongergevoel. Ook mijn omgeving ziet het verschil en geeft complimenten met het resultaat!"

- Ron uit Amsterdam

www.shakeplus.nl

Voordat ik met Shakeplus begon was ik al heel lang bezig om een start te maken met gewichtsverlies. Gewone diëten lukte me echter niet en ik begon meer last te krijgen van mijn overgewicht.

Via Google ontdekte ik Shakeplus: met de nodige scepsis ben ik op 1 maart begonnen met 3 verschillende smaken. Mijn gewicht was toen 109,2 kilo met een lengte van 1,91m.

De eerste weken ging het heerlijk snel. Ik voelde me goed en had totaal geen last van de shakes. Van drie smaken ben ik uiteindelijk twee smaken blijven gebruiken: banaan en aardbei. De smaak van deze shakes vind ik het lekkerst.

Als ontbijt altijd tropische vruchtensap met Shakeplus Aardbei en als lunch magere yoghurt met Shakeplus Banaan. Om 15:00u een appel. 's Avonds eet ik normaal.

Op deze manier is het voor mij goed te doen. Geen hongergevoel en de kilo's gaan er gestaag af. Ook mijn omgeving ziet het verschil en geeft complimenten met het resultaat! Dat stimuleerde mij weer om door te gaan.

Ik voel me fitter, slaap goed en belangrijk: geen hongergevoel. Ik blijf de shakes als ontbijt gebruiken, makkelijk en smaakvol. Ik weeg me iedere week en indien nodig doe ik weer een "shake week".

Bij mij ging het zo goed dat ik al 6 mensen in mijn omgeving heb geïnspireerd om Shakeplus te gebruiken.

Waarom dit bij mij wel werkt komt omdat het makkelijk is, je hoeft niet ingewikkeld calorieën te tellen. Makkelijk om mee te nemen en 's avonds eet ik gewoon mee.

Conclusie: ik ben blij dat ik met Shakeplus ben begonnen ben en dat ik mijn ideale gewicht hebt bereikt!

Groetjes,
Ron

Meer weten? www.shakeplus.nl

Winkelwagen

×

Subtotaal

Afrekenen