Shakeplus Ervaringen Petra

Deel met vrienden

Shakeplus Ervaringen Petra

"Ik ben goed afgevallen en kan weer oma zijn voor mijn kleinkinderen"

-Petra

www.shakeplus.nl

Ik ben Petra, moeder van 3 volwassen kinderen en oma van 6 kleinkinderen. Al mijn hele leven tob ik met mijn gewicht en heb al verschillende diëten geprobeerd. Zonder succes. Helaas viel ik altijd weer terug in mijn oude eetpatroon en kwamen de kilo's er weer bij.

Mijn huisarts zei me dat ik moest afvallen, want ik kreeg steeds meer lichamelijke klachten. Ik voelde me ongelukkig en na ieder dieet kwamen er meer kilo's bij. Toen ik futloos en moe op de bank zat en een foto van mezelf zag schaamde ik me. Ik was er helemaal klaar mee en ben op internet gaan zoeken naar een oplossing.

Zodoende kwam ik Shakeplus tegen. Ik heb alle informatie goed doorgelezen en de shakes en het programma bevielen mij wel. Vooral de gratis coaching leek mij erg prettig. Waar vind je dat nou nog meer? Een stok achter de deur is voor mij heel belangrijk, ook worden vragen snel beantwoord. Erg fijn!

De shakes zijn echt heerlijk, niet te zoet en geen chemische smaak. Een aardbeienshake smaakt echt naar aardbeien, je ziet de pitjes nog zitten! Mijn favoriete shake is cappuccino. Die maak ik met 250ml halfvolle melk, 1 maatschep Shakeplus cappuccino, een halve banaan en een halve theelepel kaneel. Heerlijk!

's Ochtends en 's middags neem ik een shake, 's avonds een lichte maaltijd met veel groente en een stukje vlees of vis. Het is ook belangrijk om twee liter water per dag te drinken. Je mag indien nodig twee tussendoortjes nemen, ik had dan ook geen hongergevoel. Dat had ik bij andere diëten vaak wel.

Ik neem nu een half jaar Shakeplus en ben flink afgevallen. Ook is mijn algehele gezondheid erop vooruit gegaan en ik voel me veel beter. Ik kan weer een uur wandelen, dat ging voorheen heel moeizaam. Ik kan weer oma zijn voor mijn kleinkinderen, daarom heb ik dit geschreven. Mede dankzij Shakeplus kan ik weer de dingen doen die ik leuk vind!

Groetjes,
Petra

Meer weten? www.shakeplus.nl

Winkelwagen

×

Subtotaal

Afrekenen