Shakeplus Ervaringen Pernille

Deel met vrienden

Shakeplus Ervaringen Pernille

"Ik voel me veel zelfverzekerder, heb veel meer energie en zin in het leven."

- Pernille 

www.shakeplus.nl

Hallo, ik ben Pernille, ik ben 27 jaar. Ik heb jaren lang heel ongezond geleefd, ik at bijna dagelijks rond de 3000 kcal per dag. Toen ik ook nog stopte met roken woog ik 81 kilo en voelde me niet meer tevreden met mezelf. Ik wilde er wat aan gaan doen. Toen ontdekte ik Shakeplus door een collega en ik probeerde het ook eens.

Ik ben nu na ruim 6 maanden op mijn streefgewicht. Ik voel me veel zelfverzekerder, heb veel meer energie en zin in het leven. Vaak krijg ik ook de vraag hoe ik nu slaap, maar slapen heb ik altijd graag gedaan haha.

Ik weeg nu 52 kg. Ik ben heel erg dankbaar dat ik dit doel bereikt bijna heb en ik ben zo tevreden met Shakeplus! Ik ben nu op mijn vrije dagen gewoon aan het eten zonder de shakes en toch gaat het nog makkelijk eraf! Nu leef ik wel als een normaal mens moet leven met rond de 1500 kcal per dag.

Zelf vind ik de shake aardbei het lekkerst, en ook de banaan. Het is zo gemakkelijk! Ik werk in de zorg dus vaak weinig tijd door het vroege opstaan, dus eventjes 250 ml melk erin, 2 schepjes poeder en klaar. Ik heb mijn doel al bereikt maar bestel nog steeds Shakeplus, want het is zo gemakkelijk! Ik zou zeker iedereen Shakeplus aanraden die wilt afvallen!

1 tip: Geloof in jezelf, ook al gaat het na een tijdje wat minder snel of even helemaal niet. Je lichaam heeft dan even rust nodig. Je komt er wel. Doorzetten, veel water drinken en op je eten letten, dan kom je al heel ver🧡

Groetjes,

Pernille

Meer weten? www.shakeplus.nl

Winkelwagen

×

Subtotaal

Afrekenen