Shakeplus Ervaringen Patricia

Deel met vrienden

Shakeplus Ervaringen Patricia

"ik voel me geweldig. Ik heb meer energie, voel me zelfverzekerd, heb geen rugklachten meer, ik heb me nog nooit zo goed gevoeld."

 

- Patricia

 

www.shakeplus.nl 

 

Ik woog 89kg en zat niet lekker in mijn vel, ik had geen energie en voelde mij op sommige momenten heel ongelukkig in mijn lichaam, ik durfde niet op de weegschaal te gaan staan uit angst voor wat ik daar zou zien. Doordat ik niet lekker in mijn vel zat ging ik juist eten en vooral snoepen. Ik wou wel iets aan sport doen maar door mijn gewicht werd ik wel belemmerd en had ik er geen energie voor. Ik wist de knop moet om!!!

 

Ik ben in coronatijd begonnen met shakeplus, nu ongeveer 2 jaar geleden, en het resultaat is fantastisch, ik ben van 89kg naar 57kg gegaan, en ik voel me geweldig. Ik heb meer energie, voel me zelfverzekerd, heb geen rugklachten meer, ik heb me nog nooit zo goed gevoeld.

 

Ik maakte mijn shakes met Optimel drink en ik had van de shakes de smaak banaan, in combinatie met de Optimel framboos was dit een heerlijke shake om te drinken. Ik nam in de ochtend en de middag een shake en in de avond at ik normaal (maar wel kleine porties) Tussendoor nam ik dan de knabbelmix in de middag en in de ochtend vaak wat komkommer en wat tomaatjes, dit was voor mij goed vol te houden en de shake vult goed dus ik had geen honger tussendoor.

 

Ik volgde Shakeplus via Facebook en ik werd daar goed gemotiveerd en gestimuleerd door andere Shakeplus kandidaten. Ik raad Shakeplus zeker aan bij iedereen die wil afvallen op een verantwoorde manier, je moet natuurlijk wel goed gemotiveerd zijn voordat je er aan begint. Ik heb een ijzersterk doorzettingsvermogen en dat is mijn geluk denk ik… De aanhouder wint het uiteindelijk van de kilo’s……

 

Mijn favoriete smaak van Shakeplus is de banaan, ik heb ook de andere geprobeerd maar de banaan had echt mijn voorkeur…

 

Mijn tip voor mede afvallers is: ga niet te vaak op de weegschaal staan, dit is echt demotiverend, kijk en voel hoe je kleding zit en meet de cm… Deze zijn belangrijker dan de kilo’s… Ik ben pas na ruim een half jaar op de weegschaal gaan staan, ik durfde ook niet eerder, en toen was ik 20kg afgevallen en werd nog meer gemotiveerd. Uiteindelijk ben ik ruim 30kg afgevallen…

 

Wat ook belangrijk is tijdens het gebruik van Shakeplus is om te blijven bewegen, ik doe 3 maal per week hardlopen en tussendoor wandel ik ook veel… Bewegen blijft belangrijk. En in het weekend mocht ik van mezelf iets lekkers, een stukje kaas, glaasje wijn of gewoon lekker uit eten, ander hou je het niet vol…

 

- Patricia

 

Meer weten? www.shakeplus.nl 

Winkelwagen

×

Subtotaal

Afrekenen