Shakeplus ervaringen Nanda

Deel met vrienden

Shakeplus ervaringen Nanda

"Ik ben er trots op dat ik 20 kg heb achtergelaten in 2022"

– Nanda

www.shakeplus.nl

 

Hi! Ik ben Nanda, 56 jaar. Ik woon in Zoetermeer met man en dochter. En we hebben nog een zoon die uit huis is.

Ik ben een echt mens en ben niet gedwongen om mijn verhaal te doen.. Haha ;)

Ik ben nooit een slanke den geweest en zal het ook niet worden. Maar het liep uit de hand; 'wéér een kledingmaat groter', 'moeilijk opstaan uit bed en bank', 'moeilijk lopen soms' en nog wat dergelijke ongemakken. Ik heb lang getwijfeld om aan Shakeplus te beginnen, maar ben zo blij dat ik hiervoor koos. Dit werkt voor mij gewoon heel goed. En ook voor jou als je zo onregelmatig eet als ik. Ik had nooit zin en tijd om te ontbijten en lunchen. Maar dan met diner veel te veel eten.

Nu begin ik met ontbijt en lunch ik met een shake. Recht toe recht aan met melk en als ik gek wil doen, neem ik 1 schepje aardbei en 1 schepje chocola...haha. Ik vind die 2 en cappuccino de lekkere smaken. Dus wissel die af in 4 bussen. Als tussendoortje een reep of zakje bonen/zadenmix. Heerlijk vind ik die!

Van Shakeplus krijg je leuke mails met tips en als je wilt krijg je alle begeleiding die je wilt. Erg goed geregeld. In de Facebook Support groep kun je je vragen stellen aan medegebruikers en je ervaringen uitwisselen. En soms krijg je ook mails met leuke kortingen voor wanneer je weer nieuwe producten wilt aanschaffen.

Ik ben er trots op dat ik 20 kg heb achtergelaten in 2022. Ik voel me beter in mijn vel, loop beter en pas weer meer uit mijn garderobe. Als avond eten wil ik eten wat ik lekker vind. Voor mij betekent dit lekker eten halen of bestellen. Het gaat op deze manier niet heel snel, maar het voelt voor mij juist goed dat het niet zo snel gaat.

Een goede aanvulling voor mij is het weglaten/verminderen van suikers en vetten. Ik heb snoepjes/drop zonder suiker en chips met minder vet. Ik hou gewoon van lekker eten. En dit is hoe het voor mij werkt met veel hulp van de shakes van Shakeplus!

Door deze shakes heb ik nu toch een goed ritme te pakken en ga ik er in 2023 zeker nog mee door. Ik kan Shakeplus echt aanraden. Bedankt Shakeplus!

Groetjes,
Nanda Tremio

Wil je meer info over Shakeplus? Bezoek www.shakeplus.nl

Winkelwagen

×

Subtotaal

Afrekenen