Shakeplus Ervaringen Monique

Deel met vrienden

Shakeplus Ervaringen Monique

"Naast die 16 kilo die ik ben kwijtgeraakt voel ik mij een stuk energieker en het slapen gaat ook een stuk beter"

- Monique

www.shakeplus.nl

 

Hierbij mijn verhaal over Shakeplus,

 

Tijdens mijn vakantie nu zo'n anderhalf jaar geleden, stond ik voor de spiegel en dacht, en nu is het genoeg geweest. Ik vond mijzelf erg zwaar geworden en had weinig energie. Ik deed weinig tot niets aan sport en ik vond alles lekker om te eten. Ik dacht al wat langer na om hier iets aan te gaan doen maar kon de motivatie niet vinden. Het moest niet te ingewikkeld zijn. Calorieën tellen is niet aan mijn besteed. Ik ben gaan zoeken op internet en kwam al snel op de site van Shakeplus.

 

Voor mij was het aanbod van Shakeplus duidelijk. Het ontbijt en de lunch vervangen door een shake en tussendoor een eiwitreep of een soepje, 's avonds een warme maaltijd en dat is het.

 

Vol enthousiasme ben ik aan de slag gegaan. De eerste weken hield ik mij precies aan dat wat er aanbevolen werd. Die eerste weken waren lastig omdat het niet zo snel ging met de kilo's en de trek is zeker aanwezig. Naarmate de weken vorderde ging het makkelijker omdat je lichaam begint te wennen aan de shakes en hoeveelheid, de kilo's gingen er vanaf en dan gaat de knop helemaal om.


Ook ben ik de fitness oefeningen gaan doen die via de mail verzonden werden door Shakeplus. Na zeven maanden ben ik uiteindelijk 16 kilo afgevallen. Naast die 16 kilo die ik ben kwijtgeraakt voel ik mij een stuk energieker en het slapen gaat ook een stuk beter.

 

Mijn echte favoriete smaak is de Cappuccino omdat ik een echte koffieliefhebber ben. Deze drink ik op dit moment nog steeds in de ochtend. Voor de afwisseling drink ik ook nog wel eens de banaan of aardbei maar mijn favoriet blijft toch echt de Cappuccino aangemaakt met halfvolle melk. Verder eet ik in de ochtend bij de shake nog een bakje met fruit. In de middag eet ik meestal 2 boterhammen en 's avonds een warme maaltijd.

 

Zo blijf ik prima op gewicht en mocht ik een keer tijdens vakanties of verjaardagen even niet op de kilo's letten dan drink de week erna weer 2 shakes en 1 warme maaltijd en dat gaat prima.

 

Wat ben ik blij met het resultaat. Ik zou mensen die willen gaan afvallen willen adviseren om niet te snel op te geven en het de eerste weken echt een kans te geven. De eerste weken zijn het zwaarst daarna gaat het een stuk makkelijker. En mocht het je alleen niet lukken dan kun je altijd een diëtiste van Shakeplus vragen om te helpen.

 

Groetjes,

Monique

Meer weten? www.shakeplus.nl

Winkelwagen

×

Subtotaal

Afrekenen