Shakeplus Ervaringen Miranda

Deel met vrienden

Shakeplus Ervaringen Miranda

"Ik ben inmiddels veel afgevallen en val nog steeds goed af"

- Miranda

www.shakeplus.nl

Ik heb al vaker diëten gevolgd, maar kwam daarna toch weer aan. Ik had veel overgewicht en heb veel problemen met mijn darmen en gewrichten. Ik heb uiteindelijk “de knop om kunnen zetten” en zocht naar een manier om het goed aan te pakken. Op internet kwam ik Shakeplus tegen en vooral de mogelijkheid om een coach toegewezen te krijgen, sprak me aan.

Omdat sporten voor mij geen optie is, houd ik me strikt aan mijn eetschema: ’s ochtends en ’s middags een shake, halverwege de ochtend en middag een tussendoortje en ’s avonds een koolhydraatarme maaltijd. Ik ben inmiddels veel afgevallen en val nog steeds goed af. Ik heb veel meer energie gekregen en heb minder medicijnen nodig voor mijn darmen. Bovendien voel ik me veel fitter.

Vooral de aardbeiensmaak vind ik heerlijk, maar ook bananen en vanille zijn erg lekker. Ik varieer de shakes steeds met sojamelk, amandelmelk, karnemelk, halfvolle yoghurt en kwark. Verder bestaan er ontzettend veel lekkere koolhydraatarme recepten, waardoor ik heel gevarieerde avondmaaltijden heb. Doordat ik veel afwissel vind ik het niet moeilijk vol te houden.

Dankzij mijn coach Patricia ben ik veel meer vooruit gaan denken en gaan “plannen” wat ik eet en vooral wanneer ik iets eet. Dat helpt enorm om toch zoveel mogelijk op te letten en tegelijkertijd te kunnen genieten van een etentje of feestje.

Verder drink ik elke dag 2 liter water of suikervrije ranja en daarnaast nog thee en koffie. Ik krijg heel veel complimenten over mijn gewichtsverlies en dat stimuleert me enorm om door te gaan. Ook mijn coach Patricia is elke week heel positief en beantwoord al mijn vragen. Echt super. Ik heb er zin in om door te gaan tot ik op mijn streefgewicht ben.

Groetjes,
Miranda

Meer weten? www.shakeplus.nl

Winkelwagen

×

Subtotaal

Afrekenen