Shakeplus Ervaringen Milusca

Deel met vrienden

Shakeplus Ervaringen Milusca

"Van de shakes zit ik lekker vol, ik heb geen hongergevoel en het programma is erg goed vol te houden."

 

- Milusca

 

www.shakeplus.nl 

 

Ik had flink wat overgewicht en woog wel 115 kilo! Daarnaast had ik weinig energie en een moeilijke stoelgang. Met het maken van fruitsmoothies ben ik 25 kilo afgevallen, maar daarna viel het afvallen stil. Toen heb ik gezocht naar een shake waar ik me vol van voelde, zonder toegevoegde suikers en met fruitsmaken, vanille en chocolade.

 

Met het programma van Shakeplus ben ik vervolgens nog eens 6 kilo afgevallen en zit nu op de 83-84 kilo. Van de shakes zit ik lekker vol, ik heb geen hongergevoel en het programma is erg goed vol te houden. Vind de vanille, aardbeien en bananen shake heerlijk. Banaan staat op nr 1. De vanille shake van Shakeplus met ongezoete amandelmelk vind ik ook echt heerlijk.

 

Shakeplus is gewoon gezond eten. Het is een maaltijd, net als boterhammen, muesli, cruesli of cornflakes, maar met meer voedingsstoffen en geen overtollige calorieën. Geeft mijn lichaam de eiwitten, vezels, vetzuren, vitaminen en mineralen die het zo hard nodig heeft.

 

Ik kan het echt iedereen aanraden. Shakeplus is echt heel goed te doen, je hebt geen hongergevoel. En de Shakeplus support groep is echt een steuntje in de rug. Met tips van gebruikers en diëtistes.

 

- Milusca

 

Meer weten? www.shakeplus.nl 

Winkelwagen

×

Subtotaal

Afrekenen