Shakeplus Ervaringen Marlon

Deel met vrienden

Shakeplus Ervaringen Marlon

“Ik voel me fit en heb geen after-dinner dip meer”.

-Marlon

www.shakeplus.nl

Voordat ik met Shakeplus begon vond ik mezelf iets te zwaar. Sporten en gezond eten waren al onderdeel van mijn leven, maar afvallen lukte niet. Het leek wel alsof ik niet precies wist wat mijn lichaam nodig had. En door Shakeplus te gaan gebruiken met de begeleiding van coach Bart erbij is het me gelukt af om te vallen. Het proces was erg leerzaam, niet alleen met betrekking tot voedingsmiddelen maar ook over de werking van mijn eigen lichaam.

Het resultaat is dat ik ben afgevallen en een strakker lichaam heb gekregen. De combinatie sporten, Shakeplus en het eten van veel eiwitten heeft mijn lichaam mooier gevormd. En de shakes geven me altijd een vitamine boost, ik voel me er fit door en herken geen after-dinner dip meer.

In het begin moest ik even wennen aan het eten van de shakes, maar inmiddels vind ik het een ideale maaltijd. Ik krijg veel belangrijke bouw- en voedingsstoffen binnen en de shakes zijn heel praktisch wanneer ik weinig tijd heb om te koken. Vaak is het haasten om na werktijd een sportlesje te halen, dan is een shake een makkelijke en voedzame maaltijd.

De coach geeft via WhatsApp handige tips en helpt me altijd wanneer ik er even doorheen zit. Shakeplus is een aanrader wanneer je gezond wilt afvallen zonder er teveel bij na te hoeven denken, met de persoonlijke begeleiding van mijn coach als toegevoegde waarde.

Mijn favoriete smaak is banaan en dan doe ik het liefst de poeder door de kwark als ontbijt. Maar ook een pannenkoek gemaakt van het poeder samen met banaan en ei smaakt heel goed tijdens de zondagbrunch.

Afvallen is niet makkelijk, vooral aan het begin wanneer je hard je best doet en je nog weinig resultaat ziet. Laat je daardoor niet uit veld slaan en zet door! Wat mij heeft geholpen is mijn strubbelingen voorleggen aan mijn coach, hij kijkt dan samen met je wat je zou kunnen aanpassen om toch af te vallen.

Zorg dat je altijd gezonde tussendoortjes bij de hand hebt zodat je niet in de verleiding komt om te gaan snaaien, bijvoorbeeld; ei, kipfilet, augurken, komkommer, wortels en een klein handje noten. Vergeet niet om 2 liter water per dag te drinken, dat helpt tegen een hongergevoel en werkt zuiverend. Voor mij is kaneel een onmisbaar item in het kruidenrekje geworden, perfecte suikervervanger en smaakmaker!

Groetjes,
Marlon

Meer weten? www.shakeplus.nl

Winkelwagen

×

Subtotaal

Afrekenen