Shakeplus Ervaringen Marloes

Deel met vrienden

Shakeplus Ervaringen Marloes


"Ik ben nu bijna 2 maanden verder en weeg inmiddels al flink wat kilo's minder!!!"

- Marloes

www.shakeplus.nl

Hallo!

Ik zal me even voorstellen😉

Ik ben Marloes, 41 jaar, alleenstaande mama van dochter Ella (8 jaar) en ben werkzaam als verkoopmedewerkster in een kledingwinkel. Altijd al ben ik wat grover gebouwd geweest. Grote handen, brede polsen, stevige benen, etc, maar mijn hele volwassen leven kamp ik echt met overgewicht.

Inmiddels ben ik er wel al een tijdje achter dat mijn grootste struikelblok overdag te weinig eten is (ontbijt sloeg ik sowieso altijd over) en 's avonds losgaan op alles wat er in mijn keukenkastjes te vinden is (nadat mijn dochter in bed ligt en alle huishoudelijke klusjes gedaan zijn) en mijzelf vol (vr)eet, ook al heb ik totaal geen honger meer na de avondmaaltijd... chocola, chips, olijven, ijs...alles gaat op! Na zo'n (vr)eetbui voelde ik mij natuurlijk belabberd, maar de volgende dag begon het gewoon weer van voor af aan.

Begin dit jaar ben ik mezelf er mentaal aan toe gaan zetten om dit probleem aan te pakken... Door te Googelen naar iets om weer te starten met een ontbijt dat ik goed weg krijg, brood vind ik lastig om te eten 's morgens, kwam ik bij Shakeplus terecht. Een maaltijdvervanger zonder nare toevoegingen en rommel, om het zo maar te zeggen! Geweldig, want ik heb een zware allergie voor smaakversterkers (E621).

Maandag 25 maart ben ik gestart met de shakes (ben toen nog niet begonnen met wegen, maar ik schat dat ik toen zo'n 93 kilo woog bij een lengte van 1.70m) en ik moet ècht zeggen dat het mij 100% meevalt!! In het begin moest ik wel even wennen aan de smaak en moest ik mijn draai vinden in deze andere manier van eten. Ik kreeg in het begin toch nog te weinig voeding binnen overdag, maar door mijn fantastische, superlieve coach MarieCke, die mij motiveert, stimuleert en mij door de moeilijke momenten van toch willen binge-eten heen helpt, heb ik het aardig op de rit gekregen!

Ik neem nu 's morgens en 's middags een shake, favorieten zijn cappuccino en chocolade, aangemaakt met ongezoete amandelmelk, met wat fruit en 's avonds eet ik een koolhydraatarme maaltijd. Tussendoor gebruik ik regelmatig de repen en de tomatensoep of wat fruit/tomaatjes/komkommer/rauwe groenten. Eventueel neem ik 's avonds (als mijn totale voedsel inname van die dag het toelaat) anderhalf uur voor ik ga slapen nog een snack in de vorm van een gekookt eitje (met een beetje zout, peper en paprikapoeder) of wat tomaatjes en komkommer.

Ik ben nu bijna 2 maanden verder en weeg inmiddels al flink wat kilo's minder!!! Mijn doel is 70 kilo te gaan wegen, dus ik heb nog wel een lange weg te gaan... Maar samen met Shakeplus en mijn coach MarieCke gaat mij dat lukken!!!😊💪🏼

Groetjes,
Marloes

Meer weten? www.shakeplus.nl

Winkelwagen

×

Subtotaal

Afrekenen