Shakeplus Ervaringen Lisette

Deel met vrienden

Shakeplus Ervaringen Lisette

Na een half jaar zat ik op mijn streefgewicht en ben ik van kledingmaat L naar een maat S gegaan.

– Lisette
 

www.shakeplus.nl

Mijn Shakeplus ervaring.

2020… een jaar waarin ik het hele jaar thuis heb gezeten i.v.m onverklaarbare botbreuken in beide voeten en dus voornamelijk op de bank zat. Ons hele gezin houdt van lekker en veel eten. Inmiddels had ik niet in de gaten dat ik aan begon te komen. Oktober 2020 kwam er nog eens corona overheen waar ik 2 maanden door plat heb gelegen. December 2020 naar het ziekenhuis voor verdere onderzoeken naar mijn botbreuken en daar kwam het moment… de weegschaal! Nog nooit ben ik zo geschrokken! 80.1 kilo, daar waar ik altijd rond de 60 a 65 kilo woog.


Dit was voor mij een omkeer en besloot mijn eetpatroon drastisch te veranderen. Maar hoe dan?? Na niet lang zoeken op het internet kwam ik Shakeplus tegen en besloot een proefpakket te bestellen inclusief de gratis support die je erbij kon krijgen.

Om te starten met Shakeplus vond ik toch wel erg spannend. Vooral toch een beetje de angst voor een hongergevoel tussendoor. En ja, mijn lichaam moest er de eerste week echt wel even aan wennen. Vooral erg veel hoofdpijn gehad door het afkicken van die suikers die ik altijd zo gewend was. Maar een hongergevoel was er totaal niet! Sterker nog, al snel had ik de tussendoortjes van het Shakeplus programma niet meer nodig omdat de shake een langdurig vol er verzadigd gevoel geeft.


Ook in het begin even uitproberen op welke manier in mijn shakes het liefste nuttigde. Al snel ging ik de shakes mengen met ongezoete amandelmelk en een eetlepel kwark en tot op de dag van vandaag doe ik dat nog steeds op die manier. De smaak van banaan gebruik ik het liefste en nog lekkerder is het met een eetlepel pindakaas erdoorheen. Misschien een vreemde combi, maar verrassend lekker! De chocolade shake met een eetlepel pindakaas, ook een aanrader! Of met een beetje koekkruiden, en zo kan ik nog wel even doorgaan!


Oh ja, de smaak cappuccino met een extra kopje espresso voor de koffieliefhebbers…. Je ziet het, aan variatie geen gebrek! Zo ook de avondmaaltijden van Shakeplus. De pulled pork is echt een geweldig recept en een absolute aanrader.

De support is ook top! Geen verplichtingen, wel altijd fijne adviezen en goede tips en een luisterend oor.

Na een half jaar zat ik op mijn streefgewicht en ben ik van kledingmaat L naar een maat S gegaan. Ik ben Shakeplus blijven gebruiken voor de dagen dat ik even niet wist wat ik moest eten als ontbijt of lunch. Dan is een shake toch erg makkelijk en vooral snel klaargemaakt.

Voor de mensen die twijfelen en de vraag hebben “blijf je dan wel op gewicht als je stopt met Shakeplus?” Mijn antwoord daarop is volmondig JA! Maar je moet natuurlijk wel je gezonde eetgewoontes vast blijven houden en voldoende bewegen. Dankzij shakeplus ben ik ruim 20 kilo afgevallen en voel ik mij weer energiek en bovenal zit ik weer hartstikke lekker in mijn vel. Ik ben zelfs deze maand op vakantie geweest en durfde me weer in badkleding te wagen wat ik voorheen niet durfde uit schaamte voor mijn lichaam.


De vakantie heeft wel weer gezorgd voor wat extra kilootjes aangezien ik daar niet op mijn eetpatroon heb gelet. Maar dankzij Shakeplus wat ik weer volledig heb opgepakt, dus 2 shakes per dag, zijn die er zo weer af!

Groetjes,

Lisette

Benieuwd naar meer Shakeplus ervaringen? Bekijk ze hier!

Winkelwagen

×

Subtotaal

Afrekenen