Shakeplus Ervaringen Lindsey

Deel met vrienden

Shakeplus Ervaringen Lindsey

“Door het gebruik van Shakeplus voel ik me beter in mijn vel”

– Lindsey

www.shakeplus.nl

Ik ben nu al enige tijd bezig met het afslankprogramma van Shakeplus en ben al flink wat kilo’s kwijt. Ben nog niet op mijn streefgewicht, maar ben al super content met het resultaat tot nu toe. Ik besloot eind augustus dat ik eindelijk iets moest doen aan mijn gewicht. Ik voelde me dagelijks moe en had weinig uithoudingsvermogen.

Door het gebruik van Shakeplus voel ik me beter in mijn vel. Heb ik meer energie, is mijn stoelgang beter en ben ik afgevallen en centimeters kwijt. Ik voel me veel beter in mijn lichaam.

Shakeplus is ook makkelijk te gebruiken. Mijn favoriete smaak is aardbei. ’s Morgens gewoon met melk en ’s middags doe ik er dan wat rood diepvriesfruit bij.

Mijn tip aan jullie is drink voldoende water en als je kan, probeer er wat bij te sporten.

Succes!

Lindsey

Wil je meer info over shakeplus? Bezoek www.shakeplus.nl

Winkelwagen

×

Subtotaal

Afrekenen