[VIDEO] Shakeplus Ervaringen Linda

Deel met vrienden

Shakeplus Ervaringen Linda


 

"Mijn startgewicht was 83kg en dankzij Shakeplus ben ik al heel wat kilo's kwijt"

- Linda

Voordat ik begon aan Shakeplus had ik aardig wat kilo's teveel! En dit jaar wist ik het zeker... Geen smoesjes meer, niet meer klagen, het roer moet om!!

Mijn startgewicht was 83kg en dankzij Shakeplus ben ik al heel wat kilo's kwijt. En niet alleen in gewicht ook ben ik heel wat cm kwijt geraakt!!

De shakes zijn makkelijk klaar te maken, ik mix het altijd met 250ml halfvolle melk. Maar er zijn ook nog genoeg andere opties. De smaken zijn heerlijk, mijn favorieten zijn banaan en cappuccino! En het grootste voordeel; het is zo goed vol te houden, zonder een hongergevoel te hebben!

De coaching is super en erg motiverend! Helemaal op momenten als je denkt dat je even stil staat, of even in een dip zit, mijn coach sleept mij er doorheen en geeft elke week leuke tips en weetjes! Ideaal!

Als ik anderen 1 tip mag geven is; start! Start vandaag nog. Het heeft mij zoveel terug gegeven! Ik zit beter in mijn vel, letterlijk en figuurlijk 😉 Ik heb veel meer energie! Ik durf mijzelf weer te laten zien!

Groetjes,

Linda

Start vandaag nog, kies jouw smaken »

Winkelwagen

×

Subtotaal

Afrekenen