[VIDEO] Shakeplus Ervaringen Larissa

Deel met vrienden

Shakeplus Ervaringen Larissa

 

“Ik heb veel meer energie, voel me beter in mijn vel en zie de kilo’s verdwijnen”

– Larissa

Ik wil graag vertellen over mijn Shakeplus ervaringen. Voor ik begon met Shakeplus werd ik jarenlang gepest, op school, op het werk, op feestjes, … dit heeft me zo diep geraakt dat ik mezelf niet meer aan kon kijken in de spiegel. Ondanks dat ik me sterker voordeed naar vrienden en familie toe, voelde ik me elke dag heel slecht. Ik heb meer dan 20 verschillende diëten geprobeerd, ook shakes, maar deze hielpen nooit.

Nu ik Shakeplus heb ontdekt heb ik veel meer energie, voel ik me beter in mijn vel en zie ik de kilo’s zo verdwijnen. Dit allemaal zonder hongergevoel.

Ik heb qua shakes eigenlijk niet veel geëxperimenteerd. Ik maakte het steeds met melk. Het liefste drink ik de banaan. De shake is ook zeer gemakkelijk om te maken na 30 seconden kan je al eten! Ik had geen moeite om het vol te houden en met behulp van de support die je krijgt, heb je een extra motivatie. Je kunt altijd terecht voor advies en steun.

Een tip die ik wil meegeven aan iedereen: Als je al jarenlang op zoek bent naar een juiste oplossing, Shakeplus is het!

Ik ben al heel goed op weg, maar het verhaal stopt nog niet voor mij. Ik blijf zeker doorgaan met Shakeplus tot ik het ideale gewicht heb bereikt.

Groetjes,

Larissa

Start vandaag nog, kies jouw smaken »

Winkelwagen

×

Subtotaal

Afrekenen