Shakeplus Ervaringen Joran

Deel met vrienden

Shakeplus Ervaringen Joran

“Nu ben ik 4 weken verder.. ik voel me als Joran 2.0.. herboren, veel meer energie, mentaal sterker en ik word weer blij van de spiegel!”

– Joran

www.shakeplus.nl

Na een heerlijke all-inclusief vakantie op Curaçao, besloot ik om eens op de weegschaal te gaan staan. Dat was alweer een jaar of 4 geleden…. Ik schrok me werkelijk een hoedje, 104,7 kilo!!! En dat op een lengte van 1,82.

Ik besloot dat het roer om moest. Voor mijzelf en voor mijn gezin. Te vaak moe, te slechte conditie, geen puf en niet blij worden van de spiegel.. klaar nu!

Mentaal met volle overtuiging de knop omgezet. Ik kwam uit bij Shakeplus, geen toegevoegde suikers, geen andere rotzooi.. gewoon lekker natuurlijk! Cappuccino en aardbei besteld.

Op maandag begonnen met het ontbijt en de lunch te vervangen voor shakes.. Zijn ze lekker?? Zeker!! Was het makkelijk?? Zeker niet!! Eerste 3 dagen waren afzien en het was mentaal zwaar.. zo zie je maar hoe verslavend eten en suikers kunnen zijn.

Nu ben ik 4 weken verder.. ik voel me als Joran 2.0.. herboren, veel meer energie, mentaal sterker en ik word weer blij van de spiegel! In 4 weken ben ik heel wat kilo’s kwijtgeraakt en is mijn buikomvang flink afgenomen.

Als extra ben ik zover dat ik veelal vegetarisch eet en zowaar een sportschoolabonnement heb afgesloten en met veel plezier erheen ga!

Shakeplus… a true gift for yourself❤

– Joran

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op www.shakeplus.nl

Winkelwagen

×

Subtotaal

Afrekenen