Shakeplus ervaringen Joke

Deel met vrienden

Shakeplus ervaringen Joke

“Ik ben in een klein jaartje flink afgevallen en heb mijn streefgewicht bereikt”

– Joke

www.shakeplus.nl

Ik ben met Shakeplus begonnen omdat ik overgewicht had en weinig energie. Ik baalde ook van mezelf als ik in de spiegel keek.

Ik heb gekozen voor Shakeplus omdat er in de shake alle ingrediënten zitten die per dag nodig zijn om goed te functioneren/werken. (Ik heb dit aangevuld met fruit en een gezonde avondmaaltijd!) Makkelijk klaar te maken en mee te nemen naar het werk. Chocolade is mijn favoriet voor de lunch en banaan of cappuccino als ontbijt. Ik gebruik altijd sojamelk ongezoet. Sojamelk met kokos en chocoladesmaak…. heerlijk voor de afwisseling.

Heb zelf de Facebook supportgroep die Shakeplus aanbiedt niet nodig gehad… Gewoon de knop omzetten en volhouden… Met een mooi resultaat als beloning. Ik ben in een klein jaartje flink afgevallen en heb mijn streefgewicht bereikt. Ik neem af en toe nog een shake bijvoorbeeld na het weekend of een feestje om makkelijker op mijn streefgewicht te blijven. Ik ben nog steeds op mijn streefgewicht en ben daar ook best trots op. Ik krijg veel complimentjes en de vraag hoe doe je dat toch? En ik vertel ze het graag!

Groetjes,

Joke

Meer weten?

www.shakeplus.nl

Winkelwagen

×

Subtotaal

Afrekenen