Shakeplus Ervaringen Janneke

Deel met vrienden

Shakeplus Ervaringen Janneke

"Mijn darmen zijn rustiger, ik zit beter in mijn vel en ik heb meer energie"

– Janneke 

www.shakeplus.nl

Ik ben Janneke en ik ben 32 jaar. Voor ik begon met Shakeplus, zat ik niet lekker in mijn vel en had ik vaak last van mijn darmen. Ik probeerde al een aantal jaren af te vallen. Maar ik kon niks vinden wat voor mij wel werkte. Totdat ik Shakeplus ontdekte...

Ik ben nu vanaf 29 juni bezig en mijn doel is om 20 kilo af te vallen. Ik ben nu al 11 kilo kwijt! Van maat 52-54 naar maat 48-50, wat het kleren kopen al een stuk makkelijker maakt. Mijn darmen zijn rustiger, ik zit beter in mijn vel en ik heb meer energie.

Het gebruik van Shakeplus is makkelijk. Ik begin de dag met een shake. Tussendoor neem ik een eiwitreep of een ander gezonde tussendoortje. Tussen de middag neem ik weer een shake. En omdat mijn man vroeg moet avondeten (tussen 15:00 en 16:00) ivm zijn werk heb ik dan mijn warme avondeten. Mocht ik daarna nog wel trek hebben, dan neem ik nog een gezond tussendoortje.

De smaak vind ik goed en het geeft voldoening. Persoonlijk vind ik de banaan en de vanille het lekkerst. Voor mij was het inplannen met het vroegeavond eten ivm werk van mijn man even wennen. Maar met tips van Shakeplus heb ik hier een goeie draai in kunnen vinden. Het contact met Shakeplus is goed, snel en vriendelijk.

Ik ben geen sportschool persoon. Dus daar moest ik wat anders op verzinnen. Een fitness hoelahoep met een gewicht er aan was voor mij de oplossing. En natuurlijk een extra grote ronde met de hond lopen helpt daar bij ook mee.

Mijn tip is om meerdere shakebekers te gebruiken. Het setje met het schepje, shakebeker en meetlint is erg makkelijk om alles mee bij te houden. En het bakje om je poeder in mee te nemen is ook erg handig. Ook lekken ze niet in je tas als je de beker mee moet nemen naar bijvoorbeeld je werk.

Ik raad het iedereen aan om te proberen. Het is lekker en goed vol te houden. En je gaat al vrij snel resultaat zien en dat is zeer motiverend en opbeurend!

 

Liefs Janneke
 

Wil je meer info over Shakeplus? Bezoek www.shakeplus.nl

Winkelwagen

×

Subtotaal

Afrekenen