Shakeplus Ervaringen Inge

Deel met vrienden

Shakeplus Ervaringen Inge

"Wat ik ook erg prettig vind, is dat ik meer energie heb gekregen en mijn stoelgang flink is verbeterd."

 

- Inge

 

www.shakeplus.nl

 

Hallo Medeshakers,

 

Ik ben begin juli begonnen met een gewicht van ongeveer 88.7 kilo. Met mijn kleine lengte van 1.58m veel te zwaar. Ik heb een jaar weinig kunnen bewegen in verband met twee operaties. En dacht, nu moet ik maar weer eens iets gaan doen aan mij overgewicht. En ben daarom begonnen met Shakeplus.

 

Ik vind de smaken lekker en word ook erg blij van de tussendoortjes. Wat ik ook erg prettig vind, is dat ik meer energie heb gekregen en mijn stoelgang flink is verbeterd. Niet meer maar 1 keer per week, maar dagelijks. Inmiddels is mijn gewicht afgenomen tot 74 kilo en ik ga nog lekker door. Ook als ik op mijn streefgewicht ben, blijf ik Shakeplus gebruiken. Maar eerst op naar de 70.

 

Als je vragen hebt kun je altijd hulp vragen van het support team. 's Ochtends neem ik mijn shake met amandelmelk en de smaak waar ik dan trek in heb. Banaan en chocolade vind ik het lekkerst. 's Middags neem ik mijn shake met halfvolle yoghurt, soms met wat fruit erdoor. In de avond eet ik gewoon mee, soms koolhydraatarm. Ben regelmatig uit eten geweest i.v.m. een jubileum, maar toch gewoon afgevallen.

 

- Inge

 

Meer weten? www.shakeplus.nl 

Winkelwagen

×

Subtotaal

Afrekenen