Shakeplus ervaringen Gerrie

Deel met vrienden

Shakeplus ervaringen Gerrie

 "het was vanaf de eerste shake al goed"

- Gerrie

www.shakeplus.nl

Al sinds ik mezelf kan herinneren ben ik bezig met mijn gewicht. Ik heb tijden gehad dat het me totaal niet boeide maar dat zijn fases geweest. Ik heb denk ik alles wel geprobeerd, punten tellen, brood dieet, geen brood dieet, noem maar op ik herken het vast wel.

In 2018 was ik het beu en begon ik met het koolhydraten arm eten met hulp van een consulente en idd ik viel maar liefst 30 kilo af ik was zo dun nog nooit geweest. En als ik heel eerlijk was vond ik het niet eens zo mooi. Maar ik had het zelf gedaan en daar was ik supertrots op. Maar helaas ik kreeg een zware operatie en dat was veel rusten op bed weinig mogen doen en vooral lekkere dingen eten ik was immers toch veel afgevallen. En toen ging het weer de " foute" kant op...

Nu is het 2022 en in 4 jaar tijd is mijn dunnere lijf weer mijn volle lijf. Het is gewoon weer langzaam aan weer gevuld, ik kreeg van de dokter verwijzing voor een gesprek over een maagverkleining maar ik heb geweigerd! Ik heb daar zo mijn eigen ideeën over en ik wil dat echt niet.

Maar ik wilde wel weer afvallen en blijvend! Ik hoef van mezelf nu geen 30 kilo kwijt, maar wel iets! Ik weeg me niet want volgens mij doet die weegschaal ook wat die zelf wil... vertrouw dat ding niet haha.

Ik kwam op Facebook Shakeplus tegen, ik heb een proefpakket besteld en gewoon begonnen! En het was vanaf de eerste shake al goed ik begon met 1 shake in de ochtend. Ik hou namelijk heeeel erg van de lunch, standaard hadden we lekkere broodjes, worstenbroodjes in huis. Ik weet ook wel dat een pompoen kaasbroodje niet gezond is, maar wel erg lekker.

Mijn gezin moet nu ook de lekkere dingetjes missen want ik haal het niet meer in huis, af en toe in het weekend. Op dit moment pak ik 2 shakes per dag, tussendoor repen of cracker. En 's avonds een salade met kip of iets gezonds . Ik eet alleen op vrijdag aardappelen, friet uit de air fryer. Dat heb ik altijd gedaan, ik let erg op mijn eten. Maar met een ding heb ik moeite: bokkenpootjes, het lekkerste koekje ooit. Maar ik neem het soms mee en dan is het pak leeg ik eet dat niet alleen op hoor mijn dochter maatje 36 eet dan mee.


Mijn zoon van bijna 17 is een grote stevige (niet dik) kerel en hij pakt elke ochtend een bananen shake. Hij at 's morgens nooit en hij is wel de hele dag bezig dus ik gaf hem op een ochtend een shake en nu de laatste maand elke ochtend en hij let verder ook op zijn eten. Ik wil het op een rustig tempo doen, ik hou van lekker eten en daarom ook niet superstreng voor mezelf. Ik weet dat ik het kan en dat de kilo's wel zullen verdwijnen.


Mijn gezin steunt me er ook in dus dat is erg fijn. In november staat een reis gepland, hopelijk kan ik dan mijn vliegtuigstoelriem lekker strak aan trekken!

Groetjes,

Gerrie

Meer weten? www.shakeplus.nl

Winkelwagen

×

Subtotaal

Afrekenen