[VIDEO] Shakeplus Ervaringen Ellen

Deel met vrienden

Shakeplus Ervaringen Ellen

 

“Na heel veel uitstellen en wegstoppen toch de stap gemaakt om beter en gezonder voor mijn body te gaan zorgen… En dit is de beste beslissing ooit geweest!!”

– Ellen

Hallo allemaal,

Na heel veel uitstellen en wegstoppen toch de stap gemaakt om beter en gezonder voor mijn body te gaan zorgen… En dit is de beste beslissing ooit geweest!

Ik had weinig energie, ’s morgens jezelf letterlijk uit bed trekken om de dag te starten, stiekem in paar jaar tijd 2 maatjes meer… en een te hoog bmi. Tijd voor lifestyle-change, specifiek gezocht naar een natuurlijke maaltijdvervanger en uitgekomen bij Shakeplus. Aangeleerd 1 maaltijd per dag te vervangen door een shake. Ik ben stapsgewijs in 1 jaar tijd flink wat kilo’s afgevallen. Door gezond te eten, en 3 keer p.w lekker te sporten.

Ik werk zelf fulltime dus de shake is ideaal om je ontbijt ’s morgens mee te starten (in de auto 😉 )

Mijn favoriete recept op een vrije dag is in de blender… frambozen, Griekse yoghurt, halfvolle melk, en paar blaadjes verse munt. ♡

Mijn advies naar de mensen is, twijfel niet, zorg goed voor jezelf…je hebt maar 1 lichaam ♡

Ellen

Start vandaag nog, kies jouw smaken »

Winkelwagen

×

Subtotaal

Afrekenen