Shakeplus Ervaringen Arjen En Annet

Deel met vrienden

Shakeplus Ervaringen Arjen En Annet

"na drie maanden gaf de weegschaal bij Arjen min 24,5 aan en bij mij min 15 kilo"

–  Annet

www.shakeplus.nl

 

We zullen ons even kort voorstellen, wij zijn Arjen van net 60 jaar jong en Annet van bijna 57. Dit waren we voor Shakeplus.


Beide al jaren in gevecht met ons gewicht, veel te zwaar maar we voelden ons goed, althans dat dachten we. Tot het moment dat ik op de weegschaal 112 zag staan,toen gingen letterlijk alle alarmbellen rinkelen en ik besefte hier kunnen de hulpdiensten geen hulp bieden, dit moet ik zelf doen!!!! Poging nummer zoveel, zucht....


Ik besprak het met Arjen en tot mijn verbazing zei hij, dan doe ik mee. Hij was zich ervan bewust dat hij nog veel meer overgewicht had dan ik, maar hij voelde zich er altijd prima bij, was nooit ziek en ondervond geen belemmeringen door z'n omvang. Voor mij het moment om direct tot actie over te gaan en me op internet te gaan verdiepen in de mogelijkheden, zo kwam ik op de site van Shakeplus en dat sprak me aan, twee shakes per dag en een verantwoorde maaltijd plus tussendoortjes, we waren er snel uit en besloten ervoor te gaan.

Door de snelle levering konden we ook snel starten en we waren meteen enthousiast over de smaken en structuur van de shakes niet te zoet, geen chemische smaak of korrelig in de keel, we vonden ze heerlijk. Vanille is bij Arjen favoriet en ik kan niet kiezen, vind ze allemaal lekker. Ik mix ook regelmatig twee smaken, aardbei/vanille of cappuccino/chocolade en daar een snufje kaneel doorheen, een traktatie!!!


De shakes vullen goed en de tussendoortjes hadden we niet eens nodig. We maken de shakes met halfvolle melk of karnemelk, geen fratsen met haver of soja producten, zo gewoon mogelijk. Wij hebben ervoor gekozen om een koolhydraatarme maaltijd in de avond te eten en na drie maanden gaf de weegschaal bij Arjen min 24,5 aan en bij mij min 15 kilo!!!! Met deze resultaten zijn we vastbesloten om nog vrolijk door te gaan.


Sporten doen we niet, maar fietsen en wandelen wel en dat kost ons nu minder moeite. We voelen ons goed, we zijn net terug van een rondreis Andalusië en hebben de shakes meegenomen. Eerlijkheid gebiedt te zeggen, niet elke dag twee shakes genomen, maar wel elke dag als ontbijt, in combinatie met een koolhydraatarme lunch en avondeten. In de avond een lekker mixje gedronken met kha hapjes en genoten!!!! Tijdens onze reis zelfs afgevallen, Arjen 5 kilo en ik 2,8. Zo trots op ons!!!!

Zonder het gemak van de shakes waren we allang weer in onze oude gewoontes terug gevallen, maar omdat we er totaal geen hongergevoel bij hebben of behoefte voelen om te gaan snaaien, we ons zo goed voelen, maar nog steeds te zwaar zijn, gaan we door!!!!

In het begin hebben we even wat problemen met de stoelgang ondervonden, maar door goed water te blijven drinken en 1x per dag wat psyllium vezels aan een shake toe te voegen was dat probleem snel de wereld uit.

Als je ons verhaal leest en wellicht toch nog sceptisch bent, kan ik je alleen maar adviseren, geef het een kans, het werkt echt!!! Ik ben ervan overtuigd dat wanneer men zegt dat het niet werkt, het aan henzelf ligt, dan moet je het falen bij jezelf zoeken want aan de producten van Shakeplus ligt het niet.

Wij wensen iedereen heel veel succes bij het behalen van zijn of haar doelen.


Meer weten? www.shakeplus.nl

Winkelwagen

×

Subtotaal

Afrekenen