Shakeplus Ervaringen Anouchka En Richard

Deel met vrienden

Shakeplus Ervaringen Anouchka En Richard

"We hebben de knop echt omgezet en voelen ons er heel fijn bij" - Anouchka en Richard

www.shakeplus.nl

Wij zijn Richard en Anouchka. Gelukkig getrouwd en we hebben 3 kinderen. Wij hielden en houden van lekker eten en werden steeds voller en voller. Een paar keer eerder hebben we geprobeerd af te vallen, maar dat ging eigenlijk als een jojo. We vielen wat kilo’s af maar kwamen daarna weer het dubbele aan. Dat ging hem dus niet worden. Tot we in juni 2018 begonnen met de shakes van Shakeplus. Toen we begonnen had Richard zwaar Obesitas en had ik overgewicht. We hadden weinig energie en bij tegenslag namen we alles waar we trek in hadden.

Nu we ruim 9 maanden verder zijn is het verschil enorm. Wij zijn enorm afgevallen met Shakeplus. We voelen ons nu zo goed en hebben superveel energie. We lopen meerdere keren per week hard of gaan gewoon lekker wandelen. We mogen er nu gewoon zijn en gezien worden. We hebben de knop echt omgezet. Wij zijn hier heel goed bij geholpen door onze coach Patricia. Dit is ook het verschil met andere afslankmethodes. Vaak ben je dan echt volledig op jezelf aangewezen en voor ons is het hebben van zo’n coach blijkbaar hetgeen wat wij echt nodig hebben. Een positief woord als het eens een weekje niet lukt en we iets aankomen, een positief woord als het wel lukt en we weer zijn afgevallen. Wij voelen ons er heel fijn bij.

Als we nu tegenslagen hebben vallen we niet meer op eten aan. En als we nu eens een zwak moment hebben denken we: Hebben we dit ervoor over? Het antwoord is dan NEE. Winkelen voor kleding is nu zo leuk omdat er in onze nieuwe maten gewoon veel meer te verkrijgen is en alle complimentjes zijn geweldig. Wij zijn samen echt een hecht team.

Wij gebruiken de smaken chocolade en banaan. We wisselen dit af met halfvolle melk, Griekse yoghurt en ongezoete amandelmelk. Wij vinden de shakes nog steeds erg lekker en het verveelt niet. ’s Avonds eten wij gezond. Salades, groente met vlees of vis. Wij proberen zo min mogelijk koolhydraten te eten. Door het veranderen van “vooral zoveel mogelijk eten” naar “echt lekker eten” merken we dat we al die grote hoeveelheden echt niet nodig hebben en dat het moet gaan om kwaliteit in plaats van kwantiteit.

Het heeft ons leven veranderd en het scheelt ons veel fysieke ongemakken. Ook snurkt Richard niet meer sinds de kilo’s eraf zijn. We hebben veel minder last van pijn in gewrichten en dat voelt echt fantastisch.

Onze tip is: geloof in jezelf want je kunt het!

Meer weten? www.shakeplus.nl

Winkelwagen

×

Subtotaal

Afrekenen