Shakeplus Ervaringen Anouchka

Deel met vrienden

Shakeplus Ervaringen Anouchka

“Inmiddels ben ik flink afgevallen en geniet echt van mijn resultaat en alle complimentjes die ik krijg!”

– Anouchka de Haas

www.shakeplus.nl

In juni ben ik begonnen met Shakeplus. Ik had al een tijdje dat ik toch moest gaan afvallen. Steeds uitgesteld omdat ik ook geen idee had hoe ik goed kon afvallen. Vorige pogingen kwam ik niet verder dan 8 kilo en dat was niet genoeg en ook erg frusterend. Ik wilde nu echt sowieso 20 kilo afvallen. Ik ging mij steeds meer ergeren aan hoe ik eruit zag.

Nadat ik een paar keer de site van Shakeplus had bekeken, had ik toch weer zoiets van: "zou dit echt werken?" Waarschijnlijk weer teleurstellend. Maar ik had de knop omgezet om serieus af te gaan vallen en niet meer elke dag snoepen.

Nu neem ik 2 chocoladeshakes en 's avonds eet ik gezond en met zo min mogelijk koolhydraten. Dit bevalt echt heel goed. Inmiddels ben ik heel wat kilo's kwijt en geniet echt van mijn resultaat en alle complimentjes die ik krijg. Ik wil nog 10 kilo afvallen en heb nu ook echt het idee dat mij dat gaat lukken.

Ik ben ook erg blij met mijn coach Patricia, ze is heel positief. Mijn man en ik doen het afvallen samen wat echt heel prettig is. Als 1 van ons het moeilijk heeft krijg je steun van de ander. Ik ben heel trots op mijzelf en ga vol goede moed verder!

Groetjes,
Anouchka de Haas

Meer weten? www.shakeplus.nl

Hier lees je meer Shakeplus ervaringen.

Winkelwagen

×

Subtotaal

Afrekenen