Shakeplus Ervaringen Anita

Deel met vrienden

Shakeplus Ervaringen Anita

“Ik ben nu flink wat kilo’s afgevallen. Ik merk dat ik veel meer energie heb gekregen, minder moe ben en veel beter in mijn vel zit.”

– Anita

www.shakeplus.nl


Beste Lezers,

Ik ben al heel lang bezig om mijn overgewicht kwijt te raken. Ik heb al veel diëten gevolgd, maar kwam daarna toch weer aan. Ik heb uit eindelijk de knop om kunnen zetten en ben toen naar een voedingsconsulente gegaan. Hier loop ik inmiddels nu 1,5 jaar en ben bij haar 18 kilo afgevallen.

Ik kwam toen op een punt dat ik stil kwam te staan en er geen zin meer in had. Ik ben toen verder gaan zoeken en kwam op internet Shakeplus tegen. Ik heb toen allerlei goede berichten gelezen en de gratis coach sprak mij erg aan. Ik had echt die stok achter de deur nodig. Ik loop ook nog steeds bij de voedingsconsulente en moet zeggen dat het nu erg goed gaat. Ik sport iedere dag en hanteer een strak eetschema.

  • ’s Morgens shake
  • Tussendoortje
  • ’s Middags shake
  • Tussendoortje
  • ’s Avonds koolhydraat-arme maaltijd

Ik ben begin juni 2020 begonnen met Shakeplus en ben nu flink wat kilo’s afgevallen. Ik merk dat ik veel meer energie heb gekregen, minder moe ben en veel beter in mijn vel zit.

Ik varieer de shakes steeds met amandelmelk, karnemelk of magere yoghurt. Ook maak ik de shakes soms warm in de magnetron. Ik heb alle smaken shakes in huis, dit omdat ik ze allemaal lekker vind en zo goed kan afwisselen. De tussendoortjes gebruik ik ook van Shakeplus. Ik vind alle tussendoortjes lekker en wissel die ook af. Zo hou ik het makkelijk en planger vol. Ik heb geen lekkere trek meer en ook geen hongergevoel.

Ik ben 30 jaar en ga voor mijn gevoel een nieuw leven tegemoet!

Dankzij mijn coach Dini heb ik bijna mijn streefgewicht behaald. Dankzij haar heb ik de draad weer opgepakt en ben ik er weer voor gegaan. Ik ben er nu ook meer van bewust wat, waarom, wanneer ik iets eet. Heeft mijn lichaam het nodig?

Ik drink elke dag 2 liter water en daarnaast nog thee of koffie. Ik krijg heel veel complimenten over mijn gewichtsverlies en dat stimuleert mij enorm om door te gaan. Ook mijn coach Dini is elke week weer heel positief. Ook beantwoordt zij al mijn vragen. Niks is haar teveel. Echt super! Ik ga mijn streef gewicht zeker halen!

Ik raad Shakeplus bij iedereen aan. Nou is iedereen anders, maar ik zou zeggen probeer het eens. Zeker de moeite waard!

Groetjes,

Anita

Meer weten? ga naar www.shakeplus.nl

Winkelwagen

×

Subtotaal

Afrekenen