Shakeplus Ervaringen Angelicque

Deel met vrienden

Shakeplus Ervaringen Angelicque

“Je zult je gelijk een stuk beter voelen en de weegschaal laat je zien dat het werkt!”

– Angelicque

www.shakeplus.nl

Vaak was ik moe en had problemen met de stoelgang. Mijn kleren en de spiegel lieten me ook regelmatig weten dat ik te zwaar was geworden. Weegschaal stond ik nooit op want de spiegel was al confronterend genoeg. Ik ben nogal van het “makkelijke” eten. Op het werk tussendoor even snel een Liga want dat is zo handig en lekker, fout!

Thuis veel chocolade! Mijn favoriet! Fout! Het lukte mij om een tijdje de snoeplade van de kids (waar ik het meeste uit at) te ontwijken, want dat is mijn valkuil, echter sloop het snaaien er daarna snel weer in en was ik weer bij af.

Om het roer definitief om te gooien heb ik mij online verdiept in het afvallen met shakes. Daar zijn zo veel aanbieders van en bij de reviews van de producten las ik vaak dat het “synthetisch” smaakt of snel weer trek. Ik kwam uit op de site van Shakeplus en wist gelijk, dit moet ik proberen! Na een paar dagen merkte ik al het verschil! Stoelgang ging eindelijk eens zoals het hoort, voelde me direct energieker en in de eerste week al afgevallen!

Het gebruik van Shakeplus is voor mij een makkie. Aangezien het ochtendritueel nogal druk is bij ons, kids klaarstomen voor school en een hond die uit moet, bereid ik mijn shake de avond ervoor voor. Doe 250 ml magere yoghurt alvast in de beker en zet deze in de koeling.

‘s Ochtends een schep Shakeplus erbij, shaken en klaar is mijn ontbijt! Tussen de shakes door neem ik of een stukje fruit, soms een volkoren boterham met 30+ kaas, pindakaas of kipfilet. Ook neem ik tussendoor wel eens de eiwitreep van Shakeplus, heerlijk! Inmiddels ben ik flink afgevallen en wil er nog iets meer af hebben.

Als ik dit gewicht bereikt heb blijf ik Shakeplus gebruiken voor mijn ontbijt. Ideaal en lekker. Ik heb Shakeplus ook aangeraden bij mijn moeder en zus. Zij zijn net zo enthousiast als mij en de kilo’s vliegen er bij hun ook af!

Mijn voorkeur gaat absoluut uit naar de aardbeiensmaak. Deze meng ik met magere yoghurt. Voor de afwisseling doe ik er soms een halve kiwi doorheen, de andere helft doe ik dan in de shake van de lunch. Soms doe ik er een paar kleine stukjes verse ananas of aardbeien doorheen.

Als je net zoals ik destijds niet lekker in je vel zit, begin dan met Shakeplus! Je zult je gelijk een stuk beter voelen en de weegschaal laat je zien dat het werkt!

Meer weten? www.shakeplus.nl 

Winkelwagen

×

Subtotaal

Afrekenen