Vakantiekilo's Kwijtraken En Slank Blijven

Deel met vrienden

Vakantiekilo's Kwijtraken En Slank Blijven

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt. Lekker op vakantie geweest en genoten van zon, zee, strand en natuurlijk lekker eten en drinken. Dat kan dan als resultaat hebben dat je een paar kilootjes bent aangekomen als je weer thuis bent. Genieten mag natuurlijk, maar graag willen we die vakantiekilo's kwijtraken en eraf houden. 

Zo kun je je vakantiekilo's kwijtraken

Veel mensen doen op vakantie weinig actiefs. Lekker op het strand liggen, drankje erbij en dan in een restaurant genieten van de (plaatselijke) heerlijkheden. Niet vreemd dat je dan wat zwaarder terug komt. We gaan nu een aantal tips geven waarmee je snel weer op je goede gewicht kunt komen en, erg belangrijk, ook op dat goede gewicht kunt blijven!

Ga meteen weer bewegen

Wacht geen weken met sporten en bewegen, maar begin meteen. Probeer iemand te vinden die ook wat vakantiekilo's kwijtraken wil en motiveer elkaar. Nog even een weekje ongezond doen en zeggen: ik begin volgende week wel met sporten maakt de "schade" alleen maar erger.

Bestel hier jouw Shakeplus producten

Pak je gezonde eetpatroon weer op

Pak meteen weer een gezond eetpatroon op en eet 3 maal daags een gezonde maaltijd met groente, fruit, volkoren producten en mager vlees, kip of vis. Kies voor gezonde tussendoortjes als fruit en crackers.

Drink minimaal 2 liter water

Op vakantie neem je al snel wat vaker een alcoholisch drankje. Dat moet natuurlijk kunnen, maar probeer het te beperken tot het weekend of maximaal 1 drankje per dag door de week. Drink verder veel water, het liefst minimaal 2 liter per dag. Afwisselen met thee en koffie zonder suiker kan ook.

Beloon jezelf

Houd je vooruitgang bij door je 1 keer per week op een vaste dag en tijdstip te wegen. Je kunt met jezelf afspreken dat je jezelf trakteert op een leuk uitje als je bijvoorbeeld binnen 2 maanden je 3 vakantiekilo's kwijt bent.


Blijf eenvoudig op gewicht

Om eenvoudig op gewicht te blijven kun je ervoor kiezen om een lekkere en voedzame maaltijdshake zoals Shakeplus te nemen. Laag in calorieën, maar vol met eiwitten, vitamines en mineralen. Ideale manier om alles binnen te krijgen met een makkelijk en snel ontbijt of lunch. Dit maakt vakantiekilo's kwijtraken en eraf houden veel eenvoudiger!

Bestel hier jouw Shakeplus producten

We helpen je graag om de (vakantie)kilo's te verliezen en blijvend op een gezond gewicht te blijven.

Winkelwagen

×

Subtotaal

Afrekenen