Helft Nederlanders Te Zwaar

Deel met vrienden

Helft Nederlanders Te Zwaar

Uit onderzoek is gebleken dat ongeveer de helft van alle volwassen Nederlanders te zwaar is. Mensen met (ernstig) overgewicht lopen meer risico op gezondheidsklachten als hart- en vaatziekten, suikerziekte en onvruchtbaarheid. Daarnaast kan overgewicht ervoor zorgen dat je minder energie hebt en niet lekker in je vel zit. Lees hier het volledige onderzoek van het CBS.

Veel mensen willen graag iets aan hun overgewicht doen, maar we hebben gemerkt dat ze het vaak lastig vinden. Wat moet ik nou wel en niet eten? Moet ik dan ineens keihard gaan sporten? En wat gebeurt er als ik weer “normaal” ga eten?

Herkenbaar?

Fit, slank en vol zelfvertrouwen

Bij Shakeplus helpen we mensen graag om fit, slank en vol zelfvertrouwen door het leven te gaan. Onze coaches zijn tijdens kantooruren altijd bereikbaar via de telefoon, mail of live chat en kunnen je zo ondersteunen tijdens het afslanken en bovendien helpen we je middels het programma aan een eetpatroon waarbij je niet meer aankomt! Dit alles met gezonde maaltijdshakes en eiwitrepen op natuurlijke basis in combinatie met verantwoorde tussendoortjes en avondmaaltijden.

Meer weten? www.shakeplus.nl

Heb je vragen over het Shakeplus afslankprogramma? We zijn te bereiken op info@shakeplus.nl en staan voor je klaar!

Winkelwagen

×

Subtotaal

Afrekenen