30 dagen geld-terug-garantie

Gratis coaching

30 dagen geld-terug-garantie

Je kan de Shakeplus Maaltijdshake proberen zonder enig risico. Ben je onverhoopt niet tevreden of bevalt de shake niet, dan krijg je het volledige aankoopbedrag terug. Zelfs als de pot open is en je al een paar shakes hebt klaargemaakt. Dit is een unieke garantie en vind je nergens op een voedingsproduct. De geld-terug-garantie is geldig tot 30 dagen na aankoop en alleen van toepassing op potten Shakeplus Maaltijdshake.

Als potten Shakeplus Maaltijdshake zijn gekocht als onderdeel van een voordeelpakket, dan wordt het terug te betalen bedrag pro rata berekend.

Per klant, adres of huishouden kan maximaal één keer gebruik worden gemaakt van deze garantie. Om garantie te kunnen claimen moet het product op eigen kosten naar Shakeplus worden terug gestuurd. Shakeplus behoudt zich het recht voor om claims af te wijzen als een pot meer dan een kwart is opgemaakt.

Garantie op andere producten wordt gegeven als er iets mis is met het product, bv. als de pot kapot is.

Als een bestelling aan de deur wordt geweigerd of niet wordt afgehaald bij het afhaalpunt, dan storten we het aankoopbedrag terug minus €10 administratiekosten. 

Garantie claimen?

Het is belangrijk voor ons dat je een goede ervaring hebt met Shakeplus. Als de shakes helaas niet bevallen, dan willen we dat je tevreden bent met onze service.

Als je gebruik wilt maken van de 30 dagen geld-terug-garantie stuur dan een e-mail naar info@shakeplus.nl en vermeld:

  • Order nummer
  • Een korte uitleg waarom je niet tevreden bent

Daarna nemen we snel contact met je op om alles af te handelen.

Start vandaag, bestel Shakeplus

Winkelwagen

×

Subtotaal

Afrekenen