Even Voorstellen: Coach Sejel

Deel met vrienden

Even Voorstellen: Coach Sejel

Hi!

Mijn naam is Sejel, ik ben afgestudeerd aan de opleiding voeding & diëtetiek en werk nu als coach voor Shakeplus. Mijn rol als coach bij Shakeplus is jou te begeleiden tijdens jouw afslanktraject, wat ik met alle liefde en plezier doe. Ik help mensen graag met hun voeding, omdat ik weet hoe ontzettend veel verandering het in je leven kan brengen.

Als je op een voor jou gezond gewicht zit (en dit op een gezonde manier doet) kan dit ervoor zorgen dat je zelfvertrouwen stijgt, je meer energie hebt en je simpelweg een gelukkiger leven leidt.

Ik heb dit zelf ervaren tijdens mijn middelbareschooltijd. Er werden op deze school veel 'slechte' voedingsmiddelen verkocht. Ik merkte dat mijn vrienden en ik dit steeds vaker kochten, tot we op een gegeven moment elke dag kaasbroodjes, zakjes chips en chocolade aten. Ik had tijdens deze periode weinig energie, kon me niet goed concentreren op school en zat niet lekker in mijn vel.

Ik besloot dat dit moest stoppen en heb mijn voedingspatroon toen totaal omgegooid. Ik elimineerde de ongezonde snacks en at gedurende de dag meer groenten en fruit. Ik merkte al heel snel dat ik een stuk lekkerder in mijn vel zat! Het had een groot effect had op mijn gemoedstoestand en energie. Dit fascineerde mij enorm en vanuit daar is mijn passie voor gezonde voeding ontstaan.

Nu wil ik niets liever dan anderen helpen naar een gezondere leefstijl en ervoor zorgen dat ook zij weer lekker in hun vel komen te zitten. Ik ben van mening dat een gezond voedingspatroon een medicijn kan zijn voor vele klachten, zoals overgewicht, het hebben van weinig energie en zelfs sombere gevoelens.

Graag werk ik samen met jou richting jouw doelen. Ik zal je motiveren en inspireren, ook op de dagen dat je er zelf misschien even iets minder zin in hebt;) Zo zorgen wij er samen voor dat jij je doelen behaalt en die versie van jezelf wordt die je het liefste wilt zijn!

Veel liefs,

Sejel

Winkelwagen

×

Subtotaal

Afrekenen