Even voorstellen: Coach Quincey

Deel met vrienden

Even voorstellen: Coach Quincey

Hoi! Ik ben Quincey en als coach bij Shakeplus zorg ik er samen met jou voor dat je weer lekker in je vel zit!

Als diëtist en leefstijlcoach weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om een gezonde leefstijl te hebben. Door het grote aanbod van voedingsmiddelen en diëten kan het lastig zijn om de juiste voedingskeuzes voor jouw lichaam te maken. Met name in tijden van stress, onrust en moeilijke situaties lijkt het alsof het hoofd en de vele gedachten een spel met je spelen waardoor je uit balans kan raken. Ik kan jou leren om weer balans te creëren, een relatie met voeding die bij jou past, waardoor je weer lekker in je lichaam komt te zitten, terug naar jezelf.

Het veranderen van je leefstijl is niet makkelijk, maar samen kunnen we ervoor zorgen dat jij weer gelukkig bent met je lichaam en een gezonde leefstijl hebt die past bij jouw situatie. Soms kom je door je werk, gezin of andere omstandigheden even achteraan te staan. Het allerbelangrijkste is dan om weer de eerste stap te zetten. Kies voor jezelf, het is tijd voor jou. Als jij je weer energiek en zelfverzekerd voelt dan komt de rest van zelf.

Tijdens het coachingstraject zal ik wekelijks je resultaten bijhouden en je ondersteunen om jouw doel te bereiken. Of dit nu bestaat uit een zetje de goede richting in, het samen vieren van jouw resultaten of steun als het even iets minder gaat; ik ben er voor jou. Ook zal ik je inspireren met praktische tips waardoor jij je nieuwe leefstijl makkelijker kan vasthouden.

Een ding wil ik je nog meegeven; werken aan je gezondheid, op welke manier je dat ook doet, is het grootste cadeau dat jij jezelf kunt geven!

Ik geloof erin dat jij je doelen gaat halen! Ben jij er ook klaar voor?

Groetjes,
Coach Quincey

Winkelwagen

×

Subtotaal

Afrekenen